Watersportwinkel Onze watersportwinkel, uw speciaalzaak

U bent van harte welkom in de Watersportwinkel. Hier vindt u een ruim assortiment aan watersportartikelen. Onze medewerkers zijn veelal watersporters en adviseren u graag op maat.

 

De Watersportwinkel voert een breed assortiment van ondermeer onderdelen, kaarten en boeken, diverse soorten kit, verf, reinigingsmiddelen, beslagen, reddingsmiddelen, navigatieapparatuur, technische en casualkleding, laarzen en schoenen. De meeste artikelen hebben wij op voorraad. Als dat onverhoopt niet het geval zou zijn, dan bestellen wij dat voor u en hebben dat binnen één of hooguit enkele dagen in huis. In de kleding voeren wij onder andere de merken Dubarry, Helly Hansen, Musto. Shoppen is genieten!

Wilt u iets bestellen en kunt u even niet langs komen, bel dan +31 (0)113-307175.

Inschrijven voor de nieuwsbrief

    Delta Marina Kortgene
    Overal vandaan goed bereikbaar

    Genieten van al het moois dat Delta Marina te bieden heeft? Dat gaat gemakkelijk. Wanneer u vanuit de haven wilt beginnen met varen, maar ook zeker wanneer u een mooie locatie zoekt om aan te meren. Rotterdam is op een afstand van 57 zeemijlen en Antwerpen ligt op 37 mijlen afstand. Daarbij is de haven op loopafstand vanuit Kortgene en maar een kwartiertje met de auto vanuit Goes. Delta Marina is voor iedereen goed bereikbaar. Zelfs met het openbaar vervoer komt u gemakkelijk bij de haven.

    ERKENNINGEN EN DEELNAMES