OVER DE HAVEN

Prachtig gelegen aan het Veerse Meer in Kortgene ligt onze haven, Delta Marina. Delta Marina is een familiehaven die van alle gemakken voorzien is. Een reparatie- en onderhoudswerf, een watersportwinkel, een restaurant en brasserie, jachtmakelaardij, botenverhuur, tankstation, gratis wifi en zelfs een kinderboerderij en speeltuin voor de kleinsten; het ontbreekt er allemaal niet aan. De haven is hét startpunt om al het mooie van Zeeland te ontdekken.


Ligplaatsen

Onze haven heeft ruim 700 ligplaatsen in twee havenkommen: de ‘Grote Haven’ en de ‘Binnenhaven’. Alle vaste ligplaatsen zijn voorzien van water en elektra (230 volt en gezekerd van 10 tot 32 ampère). Deze plaatsen zijn geschikt voor schepen van zes tot achttien meter lengte en de maximale diepgang is vier meter.

Ook passanten zien we graag in onze haven. We zijn trots op onze haven en laten u deze graag zien. Passanten kunnen terecht aan onze passantensteiger. Als deze steiger te vol is, zijn er vaak nog boxen vrij. Passantenplaatsen zijn ook beschikbaar voor een langere periode.

Bezoekers

VOORDAT U BIJ ONS AANMEERT

Bezoekers verwelkomen we graag in onze haven. Of het uw eerste of het zoveelste bezoek is, het maakt niet uit. We vertellen u graag alles over de omgeving en de haven! Vanuit onze haven ontdekt u namelijk gemakkelijk heel Zeeland. We geven u hier alvast wat handige informatie.

Lees meer

Voorzieningen

VOORZIENINGEN IN DE HAVEN

Er zijn verschillende voorzieningen aanwezig in onze haven. Zo kunt u uw boot laten onderhouden of repareren bij het Service Center, koopt u alles wat u nodig heeft bij onze watersportwinkel en verhuren wij plaatsen voor stacaravans of chalets. De stacaravans/chalets zijn prive eigendom en worden niet verhuurd.

Lees meer

Diensten

BENIEUWD WAT WE VOOR U KUNNEN BETEKENEN?

Bij Delta Marina staat genieten centraal, elke dag weer opnieuw. Varen is zoveel meer dan uzelf van A naar B brengen per boot. Gebruik gratis onze barbecues, speel jeu de boules of ga met de kleintjes naar de speeltuin.
Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van stalling, reparatie of onderhoud? Ook daar kunnen we iets voor u bij betekenen.

Lees meer
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

OVER DELTA MARINA

Al meer dan 50 jaar bestaat onze jachthaven. Wat begon als een haven is uitgegroeid tot dé plek om te genieten van het buiten zijn in Kortgene. Ook onze jaarlijkse Delta Marina Cup is inmiddels een begrip in de Zeeuwse zeilwereld. Onze medewerkers doen er dagelijks alles aan om het u naar de zin te maken.

> Lees verder