Elektrische bakfiets huren

Gezellig met het hele gezin een fietstocht maken? Vanaf nu is dat nog makkelijker met deze elektrische bakfiets. In de bakfiets is plaats voor twee kinderen en daarnaast is er nog extra ruimte. De hond kan dus ook gezellig mee in de bak! De bak is voorzien van twee gordels en is belastbaar tot maximaal 80 kilo.

 

De in Nederland geproduceerde fiets is uitgerust met 7 versnellingen en goede voor- en achterremmen. De fiets gaat ongeveer 25 kilometer per uur en heeft een actieradius van ongeveer 60-70 kilometer. (afhankelijk van de fietsstijl)

 

Het huren van een bakfiets is jaarlijks mogelijk van 1 mei tot 1 oktober.

Inschrijven voor de nieuwsbrief

    Delta Marina Kortgene
    Overal vandaan goed bereikbaar

    Genieten van al het moois dat Delta Marina te bieden heeft? Dat gaat gemakkelijk. Wanneer u vanuit de haven wilt beginnen met varen, maar ook zeker wanneer u een mooie locatie zoekt om aan te meren. Rotterdam is op een afstand van 57 zeemijlen en Antwerpen ligt op 37 mijlen afstand. Daarbij is de haven op loopafstand vanuit Kortgene en maar een kwartiertje met de auto vanuit Goes. Delta Marina is voor iedereen goed bereikbaar. Zelfs met het openbaar vervoer komt u gemakkelijk bij de haven.

    ERKENNINGEN EN DEELNAMES