Fiets-sup huren

De Red Shark supfiets is de nieuwe trend voor op het water! Deze sup is ideaal om een rondje mee over Veerse Meer te fietsen. Door het zeer stabiele ontwerp stap je gemakkelijk op en fiets je meteen weg. De balans heb je zo gevonden!

 

De fiets werkt zeer intuïtief. De schroef onder de sup wordt aangedreven door te trappen. Ook achterwaarts varen is mogelijk. Door het stuur naar links en rechts te bewegen kun je sturen, net als bij een normale fiets. Wat betreft de zwaarte, de supfiets trapt net zo zwaar als een normale fiets op een vlakke weg. De snelheid ligt net iets hoger dan wanneer je aan het suppen of kajakken bent. Door de constante voorstuwing door het trappen is de inspanning minder groot omdat er geen dode momenten zijn in de voorbeweging. Je hoeft geen topsporter te zijn om met de supfiets op pad te gaan!

 

Omdat de fiets zo stabiel is, zou je er zo met je gewone kleren op kunnen stappen. Natuurlijk adviseren wij wel om iets aan te trekken wat nat zou mogen worden. Neem ook wat extra droge kleding mee voor het geval dat en laat waardevolle spullen zoveel mogelijk thuis of op een andere veilige plek. Het is mogelijk om een waterdicht tas te gebruiken, maar het gebruik hiervan is op eigen risico.

 

De havenmeesters geven je graag verdere uitleg wanneer je in de haven bent. Zij hebben ook ideeën voor te varen routes. Boek ze nu voor één of twee uur. Oh, en een kleine tip: vergeet bij mooi weer geen zonnebrand mee te nemen!

 

Fiets-sup huren

 

Het huren van een fiets-sup is jaarlijks mogelijk van 1 mei tot 1 oktober.

Inschrijven voor de nieuwsbrief

    Delta Marina Kortgene
    Overal vandaan goed bereikbaar

    Genieten van al het moois dat Delta Marina te bieden heeft? Dat gaat gemakkelijk. Wanneer u vanuit de haven wilt beginnen met varen, maar ook zeker wanneer u een mooie locatie zoekt om aan te meren. Rotterdam is op een afstand van 57 zeemijlen en Antwerpen ligt op 37 mijlen afstand. Daarbij is de haven op loopafstand vanuit Kortgene en maar een kwartiertje met de auto vanuit Goes. Delta Marina is voor iedereen goed bereikbaar. Zelfs met het openbaar vervoer komt u gemakkelijk bij de haven.

    ERKENNINGEN EN DEELNAMES

    Naast deze erkeningen en deelnames zijn we met ons Service Center ook Volvo Penta Dealer. Als dealer van Volvo Penta bouwen we motoren in, onderhouden we ze en leveren we losse onderdelen voor uw Volvo Penta motor of aandrijving.