Ligplaats erbij? Twee schippers blij!

U als ligplaatshouder weet als geen ander hoe fijn het is om onze jachthaven aan te meren. En niemand kan dat beter overbrengen op een ander dan uzelf. Daarom hebben we voor u een leuke ambassadeur actie.

Maakt u een ander enthousiast en neemt deze ander vervolgens een ligplaats af dan ontvangt u als beloning beiden 10% van de totale waarde van het nieuwe ligplaatscontract*.

 

  Gegevens nieuwe ligplaatshouder

  Gegevens van boot nieuwe ligplaatshouder

  Gegevens ambassadeur

   

  *) Disclaimer:

  Dit ambassadeursprogramma is onderhevig aan de volgende voorwaarden:
  • De korting op de ligplaats is alleen geldig voor nieuwe klanten die worden aangedragen door de ambassadeur. Bestaande klanten komen hier niet voor in aanmerking. Je bent nieuw als je een jaar geen ligplaats meer hebt gehad bij Delta Marina.
  • Het ambassadeursprogramma is een tijdelijke actie en kan te allen tijde door Delta Marina worden beëindigd zonder voorafgaande kennisgeving.
  • Delta Marina behoudt zich het recht voor om deelname aan het programma te weigeren of in te trekken zonder opgave van reden.
  Neem bij vragen of onduidelijkheden contact op met de havenmeester.
  Inschrijven voor de nieuwsbrief

   Delta Marina Kortgene
   Overal vandaan goed bereikbaar

   Genieten van al het moois dat Delta Marina te bieden heeft? Dat gaat gemakkelijk. Wanneer u vanuit de haven wilt beginnen met varen, maar ook zeker wanneer u een mooie locatie zoekt om aan te meren. Rotterdam is op een afstand van 57 zeemijlen en Antwerpen ligt op 37 mijlen afstand. Daarbij is de haven op loopafstand vanuit Kortgene en maar een kwartiertje met de auto vanuit Goes. Delta Marina is voor iedereen goed bereikbaar. Zelfs met het openbaar vervoer komt u gemakkelijk bij de haven.

   ERKENNINGEN EN DEELNAMES

   Naast deze erkeningen en deelnames zijn we met ons Service Center ook Volvo Penta Dealer. Als dealer van Volvo Penta bouwen we motoren in, onderhouden we ze en leveren we losse onderdelen voor uw Volvo Penta motor of aandrijving.