Flexima matrassen

Flexima matrassen

Vaak is het vinden van de juiste, op maat gemaakte matrassen voor uw boot een uitdaging. Comfort is meestal een doorslaggevende factor voor een matras. Maar vergeet niet dat er aan een bootmatras verschillende eisen worden gesteld.

 

Zo moeten matrassen een goed ventilatiesysteem hebben. Slechte ventilatie kan resulteren in een vochtig matras. Een vochtig matras kan koud voelen en verschillende schimmels aantrekken.

De Oostenrijkse matrassen fabrikant Flexima heeft hier een oplossing voor gevonden.

 

Wat maakt de matrassen van Flexima zo speciaal?

 • Geïntegreerde vering
 • Wasbaar tijk hoes
 • Koudschuim
 • Op maat gemaakt

Flexima matrassen zijn voorzien van een ingebouwd veer- en ventilatiesysteem. De ingebouwde veerelementen zorgen naast een perfecte vering ook voor een optimale ventilatie. Warme lucht kan eruit en droge lucht erin. Dit resulteert in een absolute droge slaapomgeving. Schimmels krijgen geen kans bij deze matrassen. De ingebouwde veerelementen zijn per persoon instelbaar zodat u uw matras aan uw eigen wensen kunt aanpassen.

 

Wasbaar tijk hoes

De hoezen rond de matrassen zijn speciale TENCEL tijk hoezen. Deze hoezen zijn afritsbaar en kunnen op 40 graden worden gewassen. Ze mogen alleen niet in de droger en moeten dus lucht gedroogd worden. Wat TENCEL zo speciaal maakt? Het absorbeert beter dan katoen, is zachter dan satijn en koel zoals linnen.

TENCEL is van nature antibacterieel en antiallergisch.

 

Koudschuim

De Flexima matrassen worden gemaakt van koudschuim. Dit is een speciaal schuim waardoor de matrassen jarenlang vormvast blijven. Bovendien is het materiaal ademend.

 

De matrassen zijn verkrijgbaar in drie verschillende diktes.

 • 14 cm
 • 18 cm
 • 22 cm

Naast matrassen heeft Flexima nog een aantal accessoires, zoals een soft topper van 8 cm of een hoeslaken. De hoeslakens van Flexima zijn mooie elastische lakens, die zacht en comfortabel aanvoelen. Ze worden op maat gemaakt, daardoor passen de hoeslakens uitstekend om de matrassen.

 

Interesse? Neem contact op met de watersportwinkel: winkel@deltamarina.nl

 

Inschrijven voor de nieuwsbrief

  Delta Marina Kortgene
  Overal vandaan goed bereikbaar

  Genieten van al het moois dat Delta Marina te bieden heeft? Dat gaat gemakkelijk. Wanneer u vanuit de haven wilt beginnen met varen, maar ook zeker wanneer u een mooie locatie zoekt om aan te meren. Rotterdam is op een afstand van 57 zeemijlen en Antwerpen ligt op 37 mijlen afstand. Daarbij is de haven op loopafstand vanuit Kortgene en maar een kwartiertje met de auto vanuit Goes. Delta Marina is voor iedereen goed bereikbaar. Zelfs met het openbaar vervoer komt u gemakkelijk bij de haven.

  ERKENNINGEN EN DEELNAMES

  Naast deze erkeningen en deelnames zijn we met ons Service Center ook Volvo Penta Dealer. Als dealer van Volvo Penta bouwen we motoren in, onderhouden we ze en leveren we losse onderdelen voor uw Volvo Penta motor of aandrijving.