Flexima matrassen

Flexima matrassen

Altijd opzoek naar het perfecte matras voor op uw boot? Dan is uw speurtocht voorbij.

 

Het vinden van de juiste, op maat gemaakte matrassen voor uw boot of caravan is meestal niet eenvoudig. Vaak is het comfort van een matras de doorslaggevende factor, maar vaak wordt er vergeten dat er aan bootmatrassen verschillende eisen worden gesteld.

 

Ventilatie aan boord is altijd een uitdaging. Slechte ventilatie kan resulteren in een vochtig matras. Een vochtig matras kan koud voelen en verschillende schimmels aantrekken.

 

Een Oostenrijkse matrassen fabrikant heeft hiervoor een oplossing gevonden en produceert dit onder de naam Flexima. Maar wat maakt de matrassen zo speciaal.

 • Geïntegreerde vering
 • Wasbaar tijk hoes
 • Koudschuim
 • Op maat gemaakt

Geïntegreerde vering

Flexima matrassen zijn voorzien van een ingebouwd veer en ventilatiesysteem. De ingebouwde veer elementen zorgen naast een perfecter vering ook voor een optimale ventilatie. Warme lucht kan er uit en droge lucht erin. Dit resulteert in een absolute droge slaapomgeving die daarmee comfort verhogend werkt. Schimmels krijgen absoluut geen kans bij deze matrassen.

Het ingebouwde veersysteem is per persoon instelbaar zodat u uw matras aan uw eigen wensen kan aanpassen.

 

Wasbaar tijk hoes

Het speciale TENCEL® tijkhoes rondom is afritsbaar en kan op 40 graden worden gewassen. Wel belangrijk is dat deze lucht gedroogd wordt. De hoezen mogen namelijk niet in de droger. TENCEL® textiel absorbeert nog beter dan katoen, is zachter dan satijn en voelt heerlijk koel zoals linnen. Door het gebruik van holle vezels heeft vocht nauwelijks kans en droogt het zeer snel. TENCEL®  is van nature antibacterieel en antiallergisch.

 

De matrassen zijn verkrijgbaar in 3 verschillende maten.

 

Koudschuim

Koudschuim is een speciaal schuim waardoor uw matras jarenlang vormvast blijft. Bovendien is het materiaal ademend.

 

Op maat gemaakt

De Flexima matrassen worden speciaal voor u op maat gemaakt. Het inmeten van de matrassen kunt u eenvoudig zelf doen. Hiervoor kunt u van ons ondersteuning krijgen. Maar indien gewenst kunnen wij het inmeten ook voor u verzorgen.

 

De matrassen hebben drie verschillende afmetingen.

 • 14 cm
 • 18 cm
 • 22 cm

Indien gewenst kunt u er ook een soft topper van 8 cm bij bestellen en een hoeslaken. De hoeslakens van Flexima zijn mooie elastische lakens die zacht en comfortabel aanvoelen. Ze sluiten goed aan doordat ze op maat gemaakt worden, waardoor ze dus altijd uitstekend passen. Doordat ze gelabeld zijn aan één zijde is het meteen duidelijk hoe het laken over het matras gaat.

 

BUTTON: Offerte aanvragen!

Naar email mogelijkheid: winkel@deltamarina.nl

Inschrijven voor de nieuwsbrief

  Delta Marina Kortgene
  Overal vandaan goed bereikbaar

  Genieten van al het moois dat Delta Marina te bieden heeft? Dat gaat gemakkelijk. Wanneer u vanuit de haven wilt beginnen met varen, maar ook zeker wanneer u een mooie locatie zoekt om aan te meren. Rotterdam is op een afstand van 57 zeemijlen en Antwerpen ligt op 37 mijlen afstand. Daarbij is de haven op loopafstand vanuit Kortgene en maar een kwartiertje met de auto vanuit Goes. Delta Marina is voor iedereen goed bereikbaar. Zelfs met het openbaar vervoer komt u gemakkelijk bij de haven.

  ERKENNINGEN EN DEELNAMES