Onze ligplaatsen

Bent u op zoek naar een mooie & centraal gelegen ligplaats? Dan bent u bij Delta Marina aan het juiste adres. Onze jachthaven is prachtig gelegen aan het Veerse Meer en ligt daarmee erg centraal in Zeeland. De jachthaven heeft ruim 700 ligplaatsen verdeelt over twee verschillende havenkommen; de ‘Grote Haven’ en de ‘Binnenhaven’. Door de gunstige ligging van onze havens zijn de ligplaatsen het hele jaar door beschut tijdens zware weersomstandigheden.

 

Delta Marina is een full-service jachthaven die van alle gemakken is voorzien. Het service center voor onderhoud, restaurant ’t Veeruus, de watersportwinkel, leenfietsen en nog veel meer.

 

Faciliteiten

 

Voor onze ligplaatshouders zetten we graag een stapje extra. Om uw verblijf bij Delta Marina zo aangenaam mogelijk te maken bieden wij u:

 • Een allround haventeam om u onbezorgd te laten genieten
 • Voordelig tarief voor winterstalling bij Delta Marina
 • 1,8% korting op het liggeld, als u de factuur van uw ligplaats voldoet voor 1 februari
 • Korting op overnachtingen in andere (Europese) jachthavens die net als Delta Marina aangesloten zijn bij Seven Sisters en Trans Europe Marinas.
 • Gereduceerd entreetarief voor de binnen- en buitenspeeltuin bij onze buren: Camping en Villapark de Paardenkreek
 • Diverse activiteiten voor ligplaatshouders georganiseerd door de Delta Marina Social Club (DMSC)

Ook passanten zijn natuurlijk van harte welkom in onze haven. Passanten kunnen terecht aan onze passantensteiger met uitzicht over het Veerse Meer. Als deze steiger vol is, zijn er vaak nog andere boxen vrij. Passantenplaatsen zijn ook beschikbaar voor een langere periode. Interesse? Vraag naar de mogelijkheden.

 

Ligplaats reserveren

 

Bekijk hieronder een sfeerimpressie van Delta Marina:

 

 

Inschrijven voor de nieuwsbrief

  Delta Marina Kortgene
  Overal vandaan goed bereikbaar

  Genieten van al het moois dat Delta Marina te bieden heeft? Dat gaat gemakkelijk. Wanneer u vanuit de haven wilt beginnen met varen, maar ook zeker wanneer u een mooie locatie zoekt om aan te meren. Rotterdam is op een afstand van 57 zeemijlen en Antwerpen ligt op 37 mijlen afstand. Daarbij is de haven op loopafstand vanuit Kortgene en maar een kwartiertje met de auto vanuit Goes. Delta Marina is voor iedereen goed bereikbaar. Zelfs met het openbaar vervoer komt u gemakkelijk bij de haven.

  ERKENNINGEN EN DEELNAMES

  Naast deze erkeningen en deelnames zijn we met ons Service Center ook Volvo Penta Dealer. Als dealer van Volvo Penta bouwen we motoren in, onderhouden we ze en leveren we losse onderdelen voor uw Volvo Penta motor of aandrijving.