Sloep & Meer

Een sloep, Valk, Fox of Randmeer huren? Voor een dagje, of misschien wel langer? Dat kan bij Sloep&Meer! U huurt hier een sloep en kunt hiermee direct genieten van de Zeeuwse wateren. Zo vaart u van Kortgene tot aan Veere van Wolphaartsdijk tot aan Kamperland. Dé manier om het water van Zeeland te verkennen dus!  Meer bijvoorbeeld aan op een van de vele eilandjes en ga daar picknicken,  of vaar naar Yerseke en geniet daar van Zeeuwse mosselen.

 

De vele eilandjes zijn net kleine paradijsjes om even uit te rusten of te gaan picknicken. Op bijna alle eilandjes zijn toiletten aanwezig. Aan de waterkant zie je regelmatig wilde paarden en runderen grazen en op sommige eilandjes spot je herten. Je kunt uiteraard ook heerlijk zwemmen in het Veerse Meer of krabbetjes vangen op de steigers.

 

Sloep&Meer
Inschrijven voor de nieuwsbrief

    Delta Marina Kortgene
    Overal vandaan goed bereikbaar

    Genieten van al het moois dat Delta Marina te bieden heeft? Dat gaat gemakkelijk. Wanneer u vanuit de haven wilt beginnen met varen, maar ook zeker wanneer u een mooie locatie zoekt om aan te meren. Rotterdam is op een afstand van 57 zeemijlen en Antwerpen ligt op 37 mijlen afstand. Daarbij is de haven op loopafstand vanuit Kortgene en maar een kwartiertje met de auto vanuit Goes. Delta Marina is voor iedereen goed bereikbaar. Zelfs met het openbaar vervoer komt u gemakkelijk bij de haven.

    ERKENNINGEN EN DEELNAMES

    Naast deze erkeningen en deelnames zijn we met ons Service Center ook Volvo Penta Dealer. Als dealer van Volvo Penta bouwen we motoren in, onderhouden we ze en leveren we losse onderdelen voor uw Volvo Penta motor of aandrijving.