Winterstalling

In de winterperiode krijgen we te maken met extreme weersomstandigheden. Om te voorkomen dat uw boot beschadigd of kapot gaat is het raadzaam om uw boot uit het water te halen.

Van 1 oktober tot 1 april kunt u uw schip veilig stallen in onze winterberging. Dit kan buiten op de kant of onder eén van de overkappingen. Met onze kraan, die tot 16 ton kan dragen, halen wij uw schip uit het water.

 

Het onderwaterschip wordt schoongespoten en we plaatsen het schip op de bok. Wilt u (preventief) onderhoud laten uitvoeren? Dan is de winterperiode de perfecte tijd. Neem voor alle mogelijkheden contact op met ons service center.

 

Wij hebben plaats voor 220 schepen tot 16 ton. Het is bij ons ook mogelijk om 2 masters, catamaran en trimaran te hijsen. Daarnaast kunnen boten met staande mast ook bij ons worden gestald.

 

Heeft u interesse in onze winterstalling? Stuur ons een e-mail en we sturen u een link naar het digitale inschrijfformulier.

Formulier aanvragen

Inschrijven voor de nieuwsbrief

    Delta Marina Kortgene
    Overal vandaan goed bereikbaar

    Genieten van al het moois dat Delta Marina te bieden heeft? Dat gaat gemakkelijk. Wanneer u vanuit de haven wilt beginnen met varen, maar ook zeker wanneer u een mooie locatie zoekt om aan te meren. Rotterdam is op een afstand van 57 zeemijlen en Antwerpen ligt op 37 mijlen afstand. Daarbij is de haven op loopafstand vanuit Kortgene en maar een kwartiertje met de auto vanuit Goes. Delta Marina is voor iedereen goed bereikbaar. Zelfs met het openbaar vervoer komt u gemakkelijk bij de haven.

    ERKENNINGEN EN DEELNAMES