Delta Marina Social Club

In 2020 is de Delta Marina Social Club opgericht. Het doel van deze club is het organiseren van jaarrond evenementen en bijeenkomsten voor ligplaatshouders en chaletgasten.  Zo kunnen gasten elkaar makkelijker ontmoeten en vaker spreken.

Afgelopen twee jaar zijn er verschillende evenementen georganiseerd zoals een marifoniecursus, sneukeltocht, dagtrip naar Middelburg en een wandeling door Westenschouwen. Ook voor dit jaar staan weer een aantal evenementen op de planning. Het bestuur is namelijk niet stil blijven zitten. De drive is om dit jaar en in de toekomst leuke evenementen te organiseren voor jong en oud.

Voor €25 bent u al lid en helpt u de Delta Marina Social Club om dit initiatief verder uit te bouwen.

 

De clubavonden zijn gepland op de volgende vrijdagavonden:

2 juni vanaf 19:00 tot circa 22:00 uur

7 juli vanaf 19:00 tot circa 22:00 uur

4 augustus vanaf 19:00 tot circa 22:00 uur

1 september vanaf 19:00 tot circa 22:00 uur

 

 

 

Tijdens deze clubavonden betaalt u via een bonnetjessysteem. DMSC biedt een versnapering aan. Het is mogelijk om deel te nemen aan de jeu-de-boules competitie. (eigen ballen meebrengen)

 

 

Lid worden van de Delta Marina Social Club? Schrijf u in via het onderstaande inschrijfformulier. Het ingevulde formulier kan gemaild worden naar nancytruyens@nancompany.be of worden afgegeven op het havenkantoor.

 

Inschrijving DMSC NL Inschrijving DMSC FR Inschrijving DMSC ENG Inschrijving DMSC DEU

 

 

Inschrijven voor de nieuwsbrief

    Delta Marina Kortgene
    Overal vandaan goed bereikbaar

    Genieten van al het moois dat Delta Marina te bieden heeft? Dat gaat gemakkelijk. Wanneer u vanuit de haven wilt beginnen met varen, maar ook zeker wanneer u een mooie locatie zoekt om aan te meren. Rotterdam is op een afstand van 57 zeemijlen en Antwerpen ligt op 37 mijlen afstand. Daarbij is de haven op loopafstand vanuit Kortgene en maar een kwartiertje met de auto vanuit Goes. Delta Marina is voor iedereen goed bereikbaar. Zelfs met het openbaar vervoer komt u gemakkelijk bij de haven.

    ERKENNINGEN EN DEELNAMES

    Naast deze erkeningen en deelnames zijn we met ons Service Center ook Volvo Penta Dealer. Als dealer van Volvo Penta bouwen we motoren in, onderhouden we ze en leveren we losse onderdelen voor uw Volvo Penta motor of aandrijving.