Duurzaamheid

Bij Delta Marina staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Maar wat houdt dit precies in?

 

De term duurzaamheid staat eigenlijk voor drie belangrijke P’s:

 • People
 • Prosperity
 • Planet

En dit zijn ook dé punten die wij bij Delta Marina ontzettend belangrijk vinden. Om ons Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen-beleid uit te dragen heeft Delta Marina er bewust voor gekozen om de Blauwe Vlag certificering aan te vragen. Deze certificering is een internationaal keurmerk voor bedrijven in de watersport die serieus, maar vooral controleerbaar, bezig zijn met duurzaamheid en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

 

Naast de Blauwe vlag mag Delta Marina ook de Groene Wimpel hijsen. De Groene wimpel is de hoogst mogelijke onderscheiding op het gebeid van milieu. Het is een waardering voor de extra inspanningen die wij doen op het gebied van het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

 

Inschrijven voor de nieuwsbrief

  Delta Marina Kortgene
  Overal vandaan goed bereikbaar

  Genieten van al het moois dat Delta Marina te bieden heeft? Dat gaat gemakkelijk. Wanneer u vanuit de haven wilt beginnen met varen, maar ook zeker wanneer u een mooie locatie zoekt om aan te meren. Rotterdam is op een afstand van 57 zeemijlen en Antwerpen ligt op 37 mijlen afstand. Daarbij is de haven op loopafstand vanuit Kortgene en maar een kwartiertje met de auto vanuit Goes. Delta Marina is voor iedereen goed bereikbaar. Zelfs met het openbaar vervoer komt u gemakkelijk bij de haven.

  ERKENNINGEN EN DEELNAMES

  Naast deze erkeningen en deelnames zijn we met ons Service Center ook Volvo Penta Dealer. Als dealer van Volvo Penta bouwen we motoren in, onderhouden we ze en leveren we losse onderdelen voor uw Volvo Penta motor of aandrijving.