Service Center

Het Delta Marina Service Center is er voor u. Uw boot is er voor uw plezier en moet daarom niet voor problemen zorgen . Het Service Center kan u op veel verschillende manieren ondersteunen. Zo kunnen wij preventief onderhoud uitvoeren maar ook helpen met andere werkzaamheden.

 

Hierbij een lijst met veel voorkomende werkzaamheden. Heeft u andere werkzaamheden of bent u benieuwd naar al onze mogelijkheden? Neem dan contact op met het Service Center.

 

Motoren:

 • Volvo Penta motoren. Wij zijn al meer dan 40 jaar dealer.
 • Hermotoriseren / vervangen van uw huidige motor.
 • Motorreparaties en motorrevisies aan alle merken binnen- en buitenboordmotoren

Exterieur schip:

 • Schilder- en lakwerk in onze schilderloods
 • Aanbrengen van antifouling en complete onderwatersystemen (bv. preventief anti-osmose systeem)
 • Osmosebehandeling (HotVac methode)
 • Polyesterreparaties en gelcoatreparaties o.a. spotrepair
 • Leggen van teak- en kunststofdekken
 • Aanbrengen/vervangen van striping, scheepsnamen
 • Installatie van elektrische ankerlieren
 • Inbouw boeg- en hekschroeven, zowel elektrisch als hydraulisch

Interieur schip:

 • Complete refits en verbouwingen (zowel interieur als exterieur)
 • Overig hout- en timmerwerk met gekwalificeerde timmerlieden/meubelmakers
 • Reinigen, poetsen, of complete interieurreiniging
 • Reparatie van uw kachel, wij zijn officieel Webasto dealer en servicepunt in Zuidwest Nederland

Overig:

 • Schadeherstel Nationale Nederlanden
 • Werkzaamheden aan tuigages
 • Walsen van tuigage
 • Laswerkzaamheden, ook aan RVS en evt. aluminium
 • Reparatiewerkzaamheden zeilen
 • Gebruik van een botenlift 16 ton, ook met staande mast
 • Mastwerkzaamheden. Hoogwerker tot max. 20 meter hoogte.

Bekijk hier onze tarieven:

Download PDF Tarieven 2024

Klantgericht werken

Klantgericht werken

Klantgericht werken staat bij ons hoog in het vaandel. Dit willen wij op verschillende manieren nastreven.  Zo voeren we de werkzaamheden zo snel mogelijk uit. Ook worden de werkzaamheden zo veel mogelijk door de zelfde medewerker uitgevoerd. Hij kent uw schip waardoor de reparatietijden korter worden en uw rekening lager.

Lees meer

Milieubewust werken

Milieubewust werken

Binnen Delta Marina en ons Service Center is milieubewust werken erg belangrijk. Wij mogen namelijk niet voor niets de Blauwe vlag met Groene wimpel hijsen. Er wordt op verschillende manieren gewerkt aan een milieuvriendelijke haven. Zo worden alle afvalmaterialen gescheiden en hebben wij een havenontvangstinstallatie. Hier kunnen verschillende soorten afval zoals restafval, olie en chemisch afval weggegooid worden. Daarnaast bevind zich in de werkplaats ook nog een tweede milieustraat.

Lees meer

Nationale Nederlanden schadeherstel bedrijf

Nationale Nederlanden schadeherstel bedrijf

Enkele jaren geleden is Delta Marina aangesteld door Nationale Nederlanden als schadeherstelbedrijf. Wij zijn eén van de 25 geselecteerde bedrijven.

Lees meer

Schilderen en osmose

Schilderen en osmose

De schilderafdeling van Delta Marina is gespecialiseerd in schilder- en osmosebehandelingen. Uw boot is na een behandeling weer als nieuw. Na het schillen wordt het laminaat behandeld met de Hotvac methode zodat u verzekerd bent dat uw schip niet opnieuw wordt aangetast door osmose. Wij geven 5 jaar garantie op deze behandeling.

Lees meer

Servicebeurt & winterklaar

Servicebeurt & winterklaar

Dagelijks onderhouden wij motoren van diverse merken. Wilt u ook jaarlijks een kritische blik hebben op het belangrijkste onderdeel van uw schip? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Goed onderhoud is essentieel in het belang van veilig en onbezorgd varen. Naast het reguliere onderhoud kunt u bij ons terecht voor storingen en winterklaar maken.

 

 

 

Dit kan zowel in ons goed geoutilleerde Service Center of op locatie. Wij beschikken over een servicewagen met alle benodigde gereedschappen, uitleesapperatuur en onderdelen.

Bij al onze werkzaamheden maken we gebruik van originele (motor)onderdelen en werken wij met kwalitatief hoogwaardige materialen.

 

 

De vakkundige en ervaren monteurs van Delta Marina onderhouden alle typen scheepsmotoren. Delta Marina is al meer dan 40 jaar dealer van Volvo Penta; maar heeft eveneens gedegen kennis van andere merken waaronder Yanmar, Vetus, Perkins, Cummins en Iveco.

 

Wilt u een afspraak inplannen, mail naar servicecenter@deltamarina.nl of bel +31 (0) 113-307 173

Lees meer

Winterberging

Winterberging

Delta Marina biedt van 1 oktober tot 1 april winterberging. Dit kan op de wal of in een overdekte berging. Wanneer uw schip na 1 april op de wal blijft staan geldt het normale zomer staantarief. Het stallingsgeld is verschuldigd vanaf reservering, ongeacht de datum van uit het water halen. Wij kunnen schepen tot een maximaal gewicht van 16 ton op de wal plaatsen en hebben plaats voor 220 schepen. Ook is het mogelijk om 2 masters, catamaran en trimaran te hijsen. Boten met een staande mast kunnen ook bij ons worden gestald.

Lees meer
Inschrijven voor de nieuwsbrief

  Delta Marina Kortgene
  Overal vandaan goed bereikbaar

  Genieten van al het moois dat Delta Marina te bieden heeft? Dat gaat gemakkelijk. Wanneer u vanuit de haven wilt beginnen met varen, maar ook zeker wanneer u een mooie locatie zoekt om aan te meren. Rotterdam is op een afstand van 57 zeemijlen en Antwerpen ligt op 37 mijlen afstand. Daarbij is de haven op loopafstand vanuit Kortgene en maar een kwartiertje met de auto vanuit Goes. Delta Marina is voor iedereen goed bereikbaar. Zelfs met het openbaar vervoer komt u gemakkelijk bij de haven.

  ERKENNINGEN EN DEELNAMES

  Naast deze erkeningen en deelnames zijn we met ons Service Center ook Volvo Penta Dealer. Als dealer van Volvo Penta bouwen we motoren in, onderhouden we ze en leveren we losse onderdelen voor uw Volvo Penta motor of aandrijving.