Haveninformatie

A

AED: Aanwezig. De AED bevindt zich bij de ingang van de winkel aan de veerdamzijde.

Afval: Bij de ingang van de binnenhaven en 3x gescheiden afval units op de grote haven. Tevens is er ook een container voor groenafval, ijzer en een haven ontvangst installatie (HOI) container voor klein chemisch afval aanwezig op de haven.

 

B

Barbecue: Twee stenen barbecues met picknicktafels. Vrij te gebruiken. Roosters en zijn bij het Havenkantoor te reserveren. Borg: €20,-

Barbecue KOTA: Biedt ruimte voor 10 personen om te barbecueën. De ruimte is voorzien van een koelkast. Aan de buitenzijde bevindt zich een afwasbak. De barbecue KOTA is te reserveren bij het Havenkantoor. Barbecueproducten zijn verkrijgbaar in de watersportwinkel. Borg €100,- waarvan €25,- wordt ingehouden als schoonmaakkosten.)

Baby verschoningsplek: Aanwezig in alle sanitaire units.
Bagagekarretjes: In beide havens aanwezig. (€2 borgautomaten)

Bilgewater en vuilwaterpomp: Op de passantenstijger achter het tankstation.

Blauwe vlag met groene wimpel: Internationale milieuonderscheiding.  UITLICHTEN: Zie extra document over blauwe vlag

Bushalte: Aan het begin van de Veerdam op de kruising Veerdam/Kaaidijk. Kijk voor alle actuele informatie op www.9292.nl

 

D

Drinkwater: Watertappunten zijn aanwezig op alle steigers.

 

E

Elektriciteit: Aanwezig bij alle ligplaatsen groter dan 7 meter.

 

F

Fietsen oplaatpunt: Aanwezig bij de overdekte fietsenstalling en bij ’t Veeruus.

Fietsenrekken: Op verschillende plaatsen op de haven, vrij te gebruiken

Fietsenstalling: Twee overdekte en afgesloten fietsenstalling. Seizoen plaatsen zijn te reserveren bij het Havenkantoor. Elektriciteit voor het opladen van elektrische fietsen is aanwezig.

Fietsenverhuur: Delta Marina heeft een aantal E-bikes, normale fietsen en kinderfietsen voor verhuur aan gasten. In het hoogseizoen graag tijdig reserveren. Reserveren via het Havenkantoor.

 

G

Gouden Ankerhaven: Als Ankerlid of als lid van een VVW-club krijgt u 50% korting bij 1 of 2 overnachtingen tussen 1 april en 15 oktober. Je dient aan de volgende voorwaarden te voldoen: je vaart met de VVW-wimpel aan de mast, je toont uw VVW-recrea-lidkaart met de naam van de igenaar en de naam van de boot.

 

H

Hijskraan: Tot 16 ton. Informatie en reserveren bij het Service Center.

Hondenzakjes: Bij de speciale afvalbakken verspreid over beide havens.

 

J

Jeu de boules baan: 1 bij de speeltuin en 1 bij de punt. Officiële ‘jeu de boules’ ballen zijn verkrijgbaar bij het havenkantoor. Borg: €10,-

 

K

Kantoor /flexplek: Naast de kantoren boven de watersportwinkel is een kantoorruimte voorzien van 2 (kabel) internetaansluitingen en er is een printer aanwezig. Vrij gebruik voor Delta Marina gasten. Koffie en thee haalt u in de kantoorkeuken of in de watersportwinkel. Reserveren bij het Havenkantoor.

Kortgene: Ligt op loopafstand. U vindt hier een bakker, slager een supermarkt, enkele eetgelegenheden en andere winkels. + verwijzing naar pagina Kortgene + pagina nummer

 

L

Laad en losplaats auto’s: Een gereserveerde losplaats bij de ingang van de binnenhaven. En een losplaats bij ’t Veeruus naast de slagbomen van de Grote Haven.

Leenfietsen: Bevinden zich voor het Havenkantoor. De sleutel is af te halen bij het Havenkantoor. Na het aftekenen dienen de fietsen na 90 minuten weer te worden ingeleverd. Een aantal fietsen is voorzien van fietstassen of kinderzitjes.

Ligweide: Op de punt van de haven.

 

O

Oplaadpunt elektrische auto’s: 220 volt aansluitingen aanwezig op verschillende plaatsen. Er bevinden zich 4 oplaadpunten op de grote buitenparking.

 

P

Parkeren: Binnenhaven: langs de havenweg en op het havenplein. Grote haven: op het haventerrein tegen vergoeding, grote parkeerterrein en langs de Veerdam: gratis. Parkeerkaarten tegen vergoeding reserveren bij het Havenkantoor.

Picknicktafels: Verspreid over het haventerrein.

Plankierplaatsen: Ligplaats voor kleine roei/rubberboten.

Bijboot <3.50 meter: Binnenhaven & Grote haven

Bijboot > 3.50 meter: Grote haven (beperkt beschikbaar)

Voor reserveringen kunt u contact opnemen met het Havenkantoor.

 

R

Restaurant ’t Veeruus: Restaurant aan het Veerse Meer. Vooraf reserveren is verstandig. Kijk voor informatie op www.tveeruus.nl

 

S

Sanitaire voorzieningen: 4 units in beide havens, toegang met pasje. Pasje af te halen bij het Havenkantoor.

Schepenkring jachtmakelaardij: Makelaar vindt u in het kantoor van Waterfront Jachtcharter, Veerdam 5.

Service Center: Voor onderhoud, reparaties, schilderwerkzaamheden, Volvo Penta en meer. +VERWIJZING NAAR SC PAGINA + paginanummer

Seven Sisters paspoort: Geeft recht op een gratis overnachting bij de andere 8 deelnemende jachthavens. Paspoort af te halen bij het Havenkantoor. (alleen voor ligplaatshouders)

Seven sisters Kortingsregeling passanten: Op vertoon van een seven sisters scheurbon van 1 van de deelnemende jachthavens krijgt u 25% korting op een overnachting in onze jachthaven.

Schildershal: Hal voor schilder en verniswerk, osmose behandelingen en schade reparaties. Ook in overleg te huur. Neem contact op met het Service Center voor alle informatie.

Speeltuinen: 1 ’t Veeruus en 1 aan de noordzijde van de jachthaven. In de Binnenhaven is een waterglijbaan.

 

T

Tankstation: Tankstation bevindt zich op de passantensteiger. Er is Diesel en Euro 98. Zelfbediening via betaalautomaat.

Toegangspasjes: Te gebruiken voor sanitair, toegang binnenhaven, fietsenstalling en parkeerterrein. Vaste gasten krijgen 1 pasje gratis. Tweede pasje kost €5,-. Passanten betalen €2,50 borg. Af te halen bij het Havenkantoor of bij ’t Veeruus. (alleen als het Havenkantoor gesloten is)

Toeristische informatie:  Te verkrijgen bij het havenkantoor.

Trailerhelling:

  • Binnenhaven: voor locatie zie plattegrond
  • Grote haven: voor locatie zie plattegrond

Trans Europe Marinas: Kortingskaart (50%) voor overnachtingen in 73 aangesloten jachthavens door heel Europa. Af te halen bij de receptie. (alleen vaste ligplaatshouders)

 

V

Veerse Meer: Gratis afmeren aan de aanlegplaatsen en eilanden. (max.24 uur) +VERWIJZING NAAR PAGINA VEERSE MEER

Verhuur zeil en motorjachten: Informatie te verkrijgen bij Waterfront Jachtcharter, Veerdam 5.

Verhuur sloepen en polyvalken:  informatie te verkrijgen bij Sloep&Meer, Veerdam 5.

 

W

Wasmachines en drogers:  Twee wasmachines en droogtrommels kunt u vinden in de sanitaire unit bij ’t Veeruus. De machine werken op muntjes. De muntjes zijn verkrijgbaar bij het Havenkantoor.

Watersportwinkel: Een uitgebreid assortiment watersport artikelen en kleding, Flexima matrassen, gasflessendepot/verkoop, touw en splitswerk, technische accessoires en apparatuur. Tijden het seizoen ook verkoop van verse broodjes en ijsjes.

WIFI: Gebruik is gratis. Wachtwoord te verkrijgen in het Havenkantoor

Winterstalling: Zowel buiten als binnen. Ook binnen stalling voor bijboten en buitenboordmotoren. De binnen stalling is beperkt. Neem daarom op tijd contact op met het Service Center.

Inschrijven voor de nieuwsbrief

    Delta Marina Kortgene
    Overal vandaan goed bereikbaar

    Genieten van al het moois dat Delta Marina te bieden heeft? Dat gaat gemakkelijk. Wanneer u vanuit de haven wilt beginnen met varen, maar ook zeker wanneer u een mooie locatie zoekt om aan te meren. Rotterdam is op een afstand van 57 zeemijlen en Antwerpen ligt op 37 mijlen afstand. Daarbij is de haven op loopafstand vanuit Kortgene en maar een kwartiertje met de auto vanuit Goes. Delta Marina is voor iedereen goed bereikbaar. Zelfs met het openbaar vervoer komt u gemakkelijk bij de haven.

    ERKENNINGEN EN DEELNAMES