Delta Marina Social Club

Afgelopen jaar is Delta Marina Social Club opgericht (DMSC). Met als doel evenementen en bijeenkomsten te organiseren zowel in de zomer als in de winter op en rondom de haven zodat ligplaatshouders en chaletgasten elkaar nog makkelijker kunnen gaan ontmoeten. Maar 2020 was een vreemd jaar. Gelukkig konden we genieten, zij het onder een opgelegd protocol, van enkele maanden plezier aan en op het Veerse meer en de Nederlandse waterwegen. Het glas is halfvol en zo moeten we er samen ook naar kijken en toeleven.

 

Wij, het bestuur van DMSC, zijn echter niet blijven stilzitten. Elke maand hebben we onze online vergaderingen gehouden en nog steeds bouwen en volgen we ons gezamenlijk project DMSC op. Onze drive is nog steeds om dit jaar en in de toekomst leuke evenementen te organiseren in een warme, sociale en gezellige sfeer in ons knusse en heringericht clubhuis. Leden van DMSC zullen steeds voorrang hebben tot inschrijven op deze activiteiten.

 

Een greep uit de activiteiten die wij zouden willen organiseren zijn: zeilles voor jonge watersportertjes in een optimist. Voor zij die zich nog jong voelen om onderlinge avond zeilwedstrijdjes te houden in Valkjes. Wij zijn benieuwd of hier interesse voor is, laat het ons weten, dan kunnen wij deze plannen verder uitwerken. DMSC zorgt voor de Optimisten en de Valkjes. Heeft u interesse mail dit naar homeport@deltamarina.nl

 

Wilt u meer informatie over de Delta Marina Social club? Neem dan contact op met het secretariaat van de club en mail naar nancytruyens@nancompany.be

Direct lid worden kan natuurlijk ook. Met een bescheiden bedrag van €25, steunt en helpt u de DMSC om dit leuke indicatief verder uit te bouwen. In de volgende nieuwsbrief van Delta Marina zal DMSC een overzicht laten zien van de activiteiten die er georganiseerd gaan worden aankomend seizoen.

 

Danny van Claddurp voorzitter

 

Lid worden van de Delta Marina Social Club? Schrijf u in via het onderstaande inschrijfformulier. Het ingevulde formulier kan gemaild worden naar nancytruyens@nancompany.be of worden afgegeven op het havenkantoor.

 

Inschrijving DMSC NL Inschrijving DMSC FR Inschrijving DMSC ENG Inschrijving DMSC DE

 

 

 

 

 

Inschrijven voor de nieuwsbrief

    Delta Marina Kortgene
    Overal vandaan goed bereikbaar

    Genieten van al het moois dat Delta Marina te bieden heeft? Dat gaat gemakkelijk. Wanneer u vanuit de haven wilt beginnen met varen, maar ook zeker wanneer u een mooie locatie zoekt om aan te meren. Rotterdam is op een afstand van 57 zeemijlen en Antwerpen ligt op 37 mijlen afstand. Daarbij is de haven op loopafstand vanuit Kortgene en maar een kwartiertje met de auto vanuit Goes. Delta Marina is voor iedereen goed bereikbaar. Zelfs met het openbaar vervoer komt u gemakkelijk bij de haven.

    ERKENNINGEN EN DEELNAMES