Waterfront Jachtcharter

Bij ons kunt u luxe, compleet uitgeruste jachten huren voor een heerlijke vaarvakantie.

 

Al onze luxe jachten zijn standaard voorzien van opgemaakte bedden, handdoeken, Nespresso-apparaat, luxe toiletartikelen en nog veel meer. Dit om u en uw bemanning een zorgeloze vaarvakantie te bezorgen.

 

Onze vloot bevindt zich in Zeeland, “Het Watersportparadijs Nederland!” bij Kortgene naast het grootste nationale park van Nederland de Oosterschelde. Een “oude” riviermonding, die door de aanleg van de Deltawerken in 1986 veranderde in een ondiepe zeearm met kilometers kristalhelder zout water, vergezichten, pittoreske haventjes met fantastische restaurants en unieke flora en fauna. Beroemd zijn de zeehonden en bruinvissen, die je met enige regelmaat tegenkomt.

 

Wij hebben diverse gedetailleerde route voor u voorbereid. Wilt u met uw jacht naar de Biesbosch, Rotterdam, Haarlem, Amsterdam of heeft u liever een andere route? Wij helpen u graag op weg en kennen alle mooie waterwegen van Nederland.

 

Maak uw vaarvakantie compleet en boek een SUP of FIETS bij uw jacht. Een leuke, sportieve activiteit om vanaf uw jacht de omgeving te ontdekken. Probeer het uit en ga de uitdaging aan!

 

Waterfront Jachtcharter

 

Waterfront Jachtcharter

Veerdam 5, 4464NV Kortgene

+31 (0) 111672890

info@jachtcharter.com

 

Inschrijven voor de nieuwsbrief

    Delta Marina Kortgene
    Overal vandaan goed bereikbaar

    Genieten van al het moois dat Delta Marina te bieden heeft? Dat gaat gemakkelijk. Wanneer u vanuit de haven wilt beginnen met varen, maar ook zeker wanneer u een mooie locatie zoekt om aan te meren. Rotterdam is op een afstand van 57 zeemijlen en Antwerpen ligt op 37 mijlen afstand. Daarbij is de haven op loopafstand vanuit Kortgene en maar een kwartiertje met de auto vanuit Goes. Delta Marina is voor iedereen goed bereikbaar. Zelfs met het openbaar vervoer komt u gemakkelijk bij de haven.

    ERKENNINGEN EN DEELNAMES

    Naast deze erkeningen en deelnames zijn we met ons Service Center ook Volvo Penta Dealer. Als dealer van Volvo Penta bouwen we motoren in, onderhouden we ze en leveren we losse onderdelen voor uw Volvo Penta motor of aandrijving.