Villa Nautica Kortgene

Wakker worden met zacht golvende reflecties van water over het plafond. Vanuit de woonkamer en het terras uitkijken over het water van het Veerse Meer. Zo voelt iedere dag als vakantie. Een unieke ervaring die nu ervaren kan worden!  Villa Nautica ervaren? Boek nu via homeport@deltamarina.nl of via onderstaande knop

 

 

Huur accommodatie

 

 

 

 

 

 

 

 

Inschrijven voor de nieuwsbrief

    Delta Marina Kortgene
    Overal vandaan goed bereikbaar

    Genieten van al het moois dat Delta Marina te bieden heeft? Dat gaat gemakkelijk. Wanneer u vanuit de haven wilt beginnen met varen, maar ook zeker wanneer u een mooie locatie zoekt om aan te meren. Rotterdam is op een afstand van 57 zeemijlen en Antwerpen ligt op 37 mijlen afstand. Daarbij is de haven op loopafstand vanuit Kortgene en maar een kwartiertje met de auto vanuit Goes. Delta Marina is voor iedereen goed bereikbaar. Zelfs met het openbaar vervoer komt u gemakkelijk bij de haven.

    ERKENNINGEN EN DEELNAMES

    Naast deze erkeningen en deelnames zijn we met ons Service Center ook Volvo Penta Dealer. Als dealer van Volvo Penta bouwen we motoren in, onderhouden we ze en leveren we losse onderdelen voor uw Volvo Penta motor of aandrijving.