Bereikbaarheid

Genieten van al het moois dat Delta Marina te bieden heeft? Dat gaat gemakkelijk. Wanneer u vanuit de haven wilt beginnen met varen, maar ook zeker wanneer u een mooie locatie zoekt om aan te meren. Rotterdam is op een afstand van 57 zeemijlen en Antwerpen ligt op 37 zeemijlen afstand.

 

Komt u met de auto? Door de centrale ligging in Zeeland, vlak bij de N256 en A58, is Delta Marina makkelijk te bereiken.

Antwerpen: 1 uur 5 min

Rotterdam: 1 uur 10 min

Breda: 1 uur

Den Haag: 1 uur 30 min

Eindhoven: 1 uur 45 min

Zierikzee: 25 min

Delta Marina beschikt over een eigen parkeerterrein waar u gratis kunt parkeren. Daarnaast hebben wij ook vier oplaadpunten voor elektrische auto’s.

 

Ook met het openbaar vervoer is Delta Marina goed bereikbaar. Vanuit Goes rijden er regelmatig lijndiensten.

Openbaar vervoer

Liever met een taxi? Informeer bij het havenkantoor voor alle informatie.

Inschrijven voor de nieuwsbrief

    Delta Marina Kortgene
    Overal vandaan goed bereikbaar

    Genieten van al het moois dat Delta Marina te bieden heeft? Dat gaat gemakkelijk. Wanneer u vanuit de haven wilt beginnen met varen, maar ook zeker wanneer u een mooie locatie zoekt om aan te meren. Rotterdam is op een afstand van 57 zeemijlen en Antwerpen ligt op 37 mijlen afstand. Daarbij is de haven op loopafstand vanuit Kortgene en maar een kwartiertje met de auto vanuit Goes. Delta Marina is voor iedereen goed bereikbaar. Zelfs met het openbaar vervoer komt u gemakkelijk bij de haven.

    ERKENNINGEN EN DEELNAMES

    Naast deze erkeningen en deelnames zijn we met ons Service Center ook Volvo Penta Dealer. Als dealer van Volvo Penta bouwen we motoren in, onderhouden we ze en leveren we losse onderdelen voor uw Volvo Penta motor of aandrijving.