Volvo Penta

Delta Marina is al meer dan 40 jaar Volvo Penta dealer

 

U kunt bij ons terecht voor (groot) onderhoud & service, hermotorisering en onderdelen van Volvo Penta.

Goed onderhoud is essentieel voor veilig en zorgeloos varen. Naast het reguliere onderhoud kunt u bij ons terecht voor storingen en winterklaar maken.

Wij hanteren de onderhoudsschema’s en daarmee volgen wij de richtlijnen van Volvo Penta tijdens onze servicebeurten.

 

 

Hermotoriseren

Uw motor is veelal het centrale onderdeel van uw schip, en dient zorg te dragen voor een betrouwbare en zorgeloze voortstuwing.

Volvo Penta heeft speciale hermotoriseringskits voor D1 en D2 motoren. Dit helpt u om een betaalbare overstap naar de nieuwste generatie dieselmotoren mogelijk te maken.

Door het installeren van een nieuwe Volvo Penta motor neemt het gemak en comfort aan boord toe. Tevens heeft u dan minder last van trillingen, uitlaatgassen en geniet u van een stille werking. De betrouwbaarheid van een nieuwe motor en de 2+3 jaar Volvo Penta garantie staan garant voor weer vele jaren vaarplezier. Jaarlijks leveren en plaatsen wij verschillende nieuwe en gebruikte (of gereviseerde) Volvo Penta motoren.

 

Onderdelen

In ons Service Center staan wij graag voor u klaar om u te helpen met de juiste onderdelen, advies en informatie over uw Volvo Penta motor of aandrijving.

Volvo Penta garandeert dat ze alle onderdelen kunnen leveren tot 15 jaar na de productiedatum van motor of aandrijving. Sommige onderdelen zijn zelfs na 30 jaar nog leverbaar.

Wij kunnen u meer vertellen over het volledige assortiment van Volvo Penta onderdelen en accessoires. De meeste onderdelen kunnen wij u direct leveren vanuit onze ruime voorraad. Mocht er onverhoopt iets niet op voorraad zijn dan is het de volgende ochtend bij ons binnen.

 

Voor meer informatie of het maken van een afspraak voor onderhoud aan uw Volvo Penta motor kunt u contact opnemen met ons Service Center via servicecenter@deltamarina.nl of  bel +31 (0) 113-307 173

Samen overleggen we wanneer de werkzaamheden voor u uitgevoerd kunnen worden. Hiervoor kunnen we een afspraak inplannen, zowel telefonisch, digitaal of fysiek op de haven.

Inschrijven voor de nieuwsbrief

    Delta Marina Kortgene
    Overal vandaan goed bereikbaar

    Genieten van al het moois dat Delta Marina te bieden heeft? Dat gaat gemakkelijk. Wanneer u vanuit de haven wilt beginnen met varen, maar ook zeker wanneer u een mooie locatie zoekt om aan te meren. Rotterdam is op een afstand van 57 zeemijlen en Antwerpen ligt op 37 mijlen afstand. Daarbij is de haven op loopafstand vanuit Kortgene en maar een kwartiertje met de auto vanuit Goes. Delta Marina is voor iedereen goed bereikbaar. Zelfs met het openbaar vervoer komt u gemakkelijk bij de haven.

    ERKENNINGEN EN DEELNAMES

    Naast deze erkeningen en deelnames zijn we met ons Service Center ook Volvo Penta Dealer. Als dealer van Volvo Penta bouwen we motoren in, onderhouden we ze en leveren we losse onderdelen voor uw Volvo Penta motor of aandrijving.