Faciliteiten

Delta Marina beschikt over alle faciliteiten die u nodig heeft voor uw verblijf zoals gratis WIFI, vingerpieren, bilgepomp, watertappunten en een geautomatiseerd pompstation.

 

Op vier verschillen punten, verdeeld over beide havens vindt u sanitaire voorzieningen. Toegang is alleen mogelijk met een pasje welke is af te halen bij het Havenkantoor.

 

Bij het Havenkantoor kunt u een gratis leenfiets ophalen, zo fietst u makkelijk even het dorp in voor een paar boodschapjes. Daarnaast is er bij het Havenkantoor de mogelijkheid om een fiets te huren. Er zijn verschillende soorten fietsen en e-bikes. Op het terrein van de jachthaven vindt u verschillende (overdekte) fietsenstallingen. Er zijn twee overdekte en afgesloten fietsenstallingen. Een plaats is te reserveren bij het Havenkantoor. Bij restaurant ’t Veeruus en in de overdekte fietsenstalling zijn laadpunten voor e-bikes.

 

Op de punt van de haven staan verschillende barbecues. Hier kan gratis gebruik van worden gemaakt. De roosters kunnen worden afgehaald bij de watersportwinkel. Voor de kinderen zijn er verschillende speelvelden met klimrekken, schommels, springkussen, glijbanen, een trampoline en andere speeltuinen. Daarnaast is er in de binnenhaven een waterglijbaan.

In de speeltuin bij restaurant ’t Veeruus en op de punt van de haven liggen Jeu de Boules banen. Hier kan gratis gebruik van worden gemaakt. Jeu de Boules ballen kunnen worden gehuurd bij het Havenkantoor.

 

Op verschillende plaatsen bij rondom de haven zijn verschillende 220 volt aansluitingen aanwezig voor het opladen van elektrische auto’s.

 

Heeft u vragen over reparaties of wilt u onderhoud laten plegen? Dan kunt u terecht bij het Service Center.

Inschrijven voor de nieuwsbrief

    Delta Marina Kortgene
    Overal vandaan goed bereikbaar

    Genieten van al het moois dat Delta Marina te bieden heeft? Dat gaat gemakkelijk. Wanneer u vanuit de haven wilt beginnen met varen, maar ook zeker wanneer u een mooie locatie zoekt om aan te meren. Rotterdam is op een afstand van 57 zeemijlen en Antwerpen ligt op 37 mijlen afstand. Daarbij is de haven op loopafstand vanuit Kortgene en maar een kwartiertje met de auto vanuit Goes. Delta Marina is voor iedereen goed bereikbaar. Zelfs met het openbaar vervoer komt u gemakkelijk bij de haven.

    ERKENNINGEN EN DEELNAMES