Faciliteiten

Delta Marina is een full-service jachthaven. Wij beschikken over alle faciliteiten die u nodig heeft voor uw verblijf op de haven. Op het terrein van Delta Marina zijn verschillende bedrijven gevestigd zoals restaurant ’t Veeruus, Sloep&Meer, Schepenkring Kortgene en Waterfront Jachtcharter.

 

Bedrijven

 

Op de haven kunt u gebruik maken van gratis wifi, vingerpieren, bilgepomp, watertappunten, geautomatiseerd pompstation, (overdekte) fietsenstalling en oplaadpunten voor e-bikes. Er zijn twee oplaadpunten. één bij restaurant ’t Veeruus en één in de overdekte fietsenstalling. Een plaats in de overdekte fietsenstalling is te reserveren bij het havenkantoor.

 

Daarnaast beschikt Delta Marina over een flexkantoor, waar u ongestoord kunt werken. Het flexkantoor beschikt over een vaste internetaansluiting, wifi en daarnaast kan er gebruik gemaakt worden van de kantoorkeuken en de printer. Reserveren kan (gratis) in het havenkantoor.

 

Voor de kinderen zijn er verschillende speelvelden met klimrekken, schommels, springkussens, glijbanen en in de binnenhaven is een waterglijbaan.

In de speeltuin bij restaurant ’t Veeruus en op de punt van de haven liggen jeu-de-boules banen. Hier kunt u gratis gebruik van

maken. Jeu-de-boules ballen kunt u huren bij het havenkantoor.

 

Op de punt van de haven staan ook verschillende barbecues. Hier kan gratis gebruik van worden gemaakt. De roosters kunt u afhalen bij de watersportwinkel.

 

Bij het havenkantoor kunt u gratis leenfietsen ophalen. Hiermee fietst u makkelijk even Kortgene in voor een paar boodschapjes. Daarnaast is er bij het havenkantoor de mogelijkheid om een e-bike of e-chopper te huren. Deze kunt u online reserveren.

 

Verhuur

 

 

Inschrijven voor de nieuwsbrief

    Delta Marina Kortgene
    Overal vandaan goed bereikbaar

    Genieten van al het moois dat Delta Marina te bieden heeft? Dat gaat gemakkelijk. Wanneer u vanuit de haven wilt beginnen met varen, maar ook zeker wanneer u een mooie locatie zoekt om aan te meren. Rotterdam is op een afstand van 57 zeemijlen en Antwerpen ligt op 37 mijlen afstand. Daarbij is de haven op loopafstand vanuit Kortgene en maar een kwartiertje met de auto vanuit Goes. Delta Marina is voor iedereen goed bereikbaar. Zelfs met het openbaar vervoer komt u gemakkelijk bij de haven.

    ERKENNINGEN EN DEELNAMES

    Naast deze erkeningen en deelnames zijn we met ons Service Center ook Volvo Penta Dealer. Als dealer van Volvo Penta bouwen we motoren in, onderhouden we ze en leveren we losse onderdelen voor uw Volvo Penta motor of aandrijving.