Voorzieningen

Wakker worden aan het Veerse Meer? Op ons terrein bevindt zich een stacaravanterrein. Dan word je wanneer je dit wilt wakker op een prachtige locatie!

 

Elke staanplaats is voorzien van een riool- en wateraansluiting. Zowel booteigenaren in de jachthaven als eigenaren van stacaravans kunnen gebruik maken van ons recent vernieuwde, gratis WIFI netwerk. Uiteraard kunnen de stacaravaneigenaren gebruik maken van alle voorzieningen op de jachthaven en uw schip kunt u meestal in de buurt van uw stacaravan afmeren.

Inschrijven voor de nieuwsbrief

    Delta Marina Kortgene
    Overal vandaan goed bereikbaar

    Genieten van al het moois dat Delta Marina te bieden heeft? Dat gaat gemakkelijk. Wanneer u vanuit de haven wilt beginnen met varen, maar ook zeker wanneer u een mooie locatie zoekt om aan te meren. Rotterdam is op een afstand van 57 zeemijlen en Antwerpen ligt op 37 mijlen afstand. Daarbij is de haven op loopafstand vanuit Kortgene en maar een kwartiertje met de auto vanuit Goes. Delta Marina is voor iedereen goed bereikbaar. Zelfs met het openbaar vervoer komt u gemakkelijk bij de haven.

    ERKENNINGEN EN DEELNAMES