Service Center

Service Center

Lees meer

Watersportwinkel

Watersportwinkel

De Watersportwinkel voert een breed assortiment van ondermeer onderdelen, kaarten en boeken, diverse soorten kit, verf, reinigingsmiddelen, beslagen, reddingsmiddelen, navigatieapparatuur, technische en casualkleding, laarzen en schoenen. De meeste artikelen hebben..

Lees meer

Waterfront Jachtcharter

Waterfront Jachtcharter

Een zeil- of motorjacht huren voor een vakantie op het water? Dat kan bij Waterfront! Zij hebben schepen welke gehuurd kunnen worden zonder vaarbewijs. In Nederland is het namelijk niet..

Lees meer

Sloep & Meer

Sloep & Meer

Een sloep, Valk, Fox of Randmeer huren? Voor een dagje, of misschien wel langer? Dat kan bij Sloep&Meer! U huurt hier een sloep en kunt hiermee direct genieten van de..

Lees meer

Jachtmakelaardij Kortgene (lid Schepenkring)

Jachtmakelaardij Kortgene (lid Schepenkring)

U overweegt uw jacht te verkopen of wilt een nieuw jacht kopen. Dan bent u bij ons aan het goede adres. Als u kiest voor Jachtmakelaardij Kortgene kunt u rekenen..

Lees meer

’t Veeruus

’t Veeruus

Kiest u voor Rossini style beef of toch voor verse mosselen, gekookt in witte wijn? Bij ’t Veeruus heeft u keus uit heerlijke gerechten. En, voor ieder wat wils!  ..

Lees meer
Inschrijven voor de nieuwsbrief

    Delta Marina Kortgene
    Overal vandaan goed bereikbaar

    Genieten van al het moois dat Delta Marina te bieden heeft? Dat gaat gemakkelijk. Wanneer u vanuit de haven wilt beginnen met varen, maar ook zeker wanneer u een mooie locatie zoekt om aan te meren. Rotterdam is op een afstand van 57 zeemijlen en Antwerpen ligt op 37 mijlen afstand. Daarbij is de haven op loopafstand vanuit Kortgene en maar een kwartiertje met de auto vanuit Goes. Delta Marina is voor iedereen goed bereikbaar. Zelfs met het openbaar vervoer komt u gemakkelijk bij de haven.

    ERKENNINGEN EN DEELNAMES