Service Center

Service Center

Lees meer

Watersportwinkel

Watersportwinkel

Watersportwinkel In de watersportwinkel hebben we een breed assortiment van onder meer: Onderdelen Technische- en casualkleding Laarzen en schoenen Navigatieapparatuur Reddingsmiddelen Beslag Verf Kit Veel artikelen hebben wij standaard op..

Lees meer

Waterfront Jachtcharter

Waterfront Jachtcharter

Een zeil- of motorjacht huren voor een vakantie op het water? Dat kan bij Waterfront! Zij hebben schepen welke gehuurd kunnen worden zonder vaarbewijs. In Nederland is het namelijk niet..

Lees meer

Sloep & Meer

Sloep & Meer

Een sloep, Valk, Fox of Randmeer huren? Voor een dagje, of misschien wel langer? Dat kan bij Sloep&Meer! U huurt hier een sloep en kunt hiermee direct genieten van de..

Lees meer

Jacht-makelaardij Kortgene (lid Schepenkring)

Jacht-makelaardij Kortgene (lid Schepenkring)

U overweegt uw jacht te verkopen of wilt een nieuw jacht kopen. Dan bent u bij ons aan het goede adres. Als u kiest voor Jachtmakelaardij Kortgene kunt u rekenen..

Lees meer

’t Veeruus

’t Veeruus

  Op het terrein van Delta Marina vindt u restaurant ’t Veeruus. Het restaurant is gevestigd in het oude veerhuis waar vroeger boten tussen Noord- en Zuid-Beveland vertrokken. Met uitzicht..

Lees meer
Inschrijven voor de nieuwsbrief

    Delta Marina Kortgene
    Overal vandaan goed bereikbaar

    Genieten van al het moois dat Delta Marina te bieden heeft? Dat gaat gemakkelijk. Wanneer u vanuit de haven wilt beginnen met varen, maar ook zeker wanneer u een mooie locatie zoekt om aan te meren. Rotterdam is op een afstand van 57 zeemijlen en Antwerpen ligt op 37 mijlen afstand. Daarbij is de haven op loopafstand vanuit Kortgene en maar een kwartiertje met de auto vanuit Goes. Delta Marina is voor iedereen goed bereikbaar. Zelfs met het openbaar vervoer komt u gemakkelijk bij de haven.

    ERKENNINGEN EN DEELNAMES