Waterworld Inboard

Stil en schoon

De WaterWorld motoren werken in alle stilte. Ze drijven de schroefas direct aan, zonder overbrengingen.
Geniet van de rust die dat geeft, en van de schone lucht op het water.

 

Betaalbaar

Een compleet WaterWorld systeem is niet duurder dan de aloude diesel. De moderne productie, makkelijke inbouw zonder waterkoeling en het beperkte onderhoud zorgen daarvoor.
De beproefde Nederlandse techniek en de eenvoudige installatie zorgen ervoor dat u op uw WaterWorld aandrijving kunt vertrouwen.
Dat geeft rust.

WELKE MOTOR PAST BIJ WELKE BOOT?

Welke motor bij uw boot past hangt af van meerdere factoren. Hieronder ziet u een indicatie. Realiseert u zich wel dat elke boot anders is. Een slanke, lichte boot vaart bijvoorbeeld efficiënter dan een brede of zware. Maar ook het vaargebied is van belang. Bij varen op beschut water en voor kortere afstanden kan een lichtere motor toegepast worden dan bij varen op ruim water. Wij adviseren u graag!


WATERWORLD MODELVERGELIJKBARE VERBRANDINGSMOTORGESCHIKT VOOR BOTEN (LENGTE, WATERVERPLAATSING)
WW 4.0 INBOARD8 PKTot 6 m. lengte
WW 7.5 INBOARD15 PKTot 8 m. lengte
WW 10.0 INBOARD20 PKTot 10 m. lengte

Hoe hard kan ik varen?

De maximum snelheid is zo goed als gelijk aan de rompsnelheid van de boot. Dit heeft te maken met de vorm en de afmeting van het onderwaterschip, en wordt veroorzaakt door de boeg- en hekgolf bij een varend schip. Hoe hoger de snelheid, hoe meer energie wordt verbruikt (of verspild) voor het maken van golven. Een meer economische kruissnelheid ligt dus iets lager. Hier een indicatie:


BOOTLENGTE OP DE WATERLIJN4 M.6 M.8 M.10 M.
ROMPSNELHEID (KM/U.)91112,514
KRUISSNELHEID (KM/U.)78910

PRIJZEN

MODELADVIESPRIJS INCLUSIEF BTW
4.0 i€ 4.615
7.5 i€ 6.175
10.0 i€ 6.695
15.0 i€ 9.350
Inschrijven voor de nieuwsbrief

    Delta Marina Kortgene
    Overal vandaan goed bereikbaar

    Genieten van al het moois dat Delta Marina te bieden heeft? Dat gaat gemakkelijk. Wanneer u vanuit de haven wilt beginnen met varen, maar ook zeker wanneer u een mooie locatie zoekt om aan te meren. Rotterdam is op een afstand van 57 zeemijlen en Antwerpen ligt op 37 mijlen afstand. Daarbij is de haven op loopafstand vanuit Kortgene en maar een kwartiertje met de auto vanuit Goes. Delta Marina is voor iedereen goed bereikbaar. Zelfs met het openbaar vervoer komt u gemakkelijk bij de haven.

    ERKENNINGEN EN DEELNAMES

    Naast deze erkeningen en deelnames zijn we met ons Service Center ook Volvo Penta Dealer. Als dealer van Volvo Penta bouwen we motoren in, onderhouden we ze en leveren we losse onderdelen voor uw Volvo Penta motor of aandrijving.