Milieubewust werken

Binnen Delta Marina en ons Service Center is milieubewust werken erg belangrijk. Wij mogen namelijk niet voor niets de Blauwe vlag met Groene wimpel hijsen. Er wordt op verschillende manieren gewerkt aan een milieuvriendelijke haven. Zo worden alle afvalmaterialen gescheiden en hebben wij een havenontvangstinstallatie. Hier kunnen verschillende soorten afval zoals restafval, olie en chemisch afval weggegooid worden. Daarnaast bevind zich in de werkplaats ook nog een tweede milieustraat.

Inschrijven voor de nieuwsbrief

    Delta Marina Kortgene
    Overal vandaan goed bereikbaar

    Genieten van al het moois dat Delta Marina te bieden heeft? Dat gaat gemakkelijk. Wanneer u vanuit de haven wilt beginnen met varen, maar ook zeker wanneer u een mooie locatie zoekt om aan te meren. Rotterdam is op een afstand van 57 zeemijlen en Antwerpen ligt op 37 mijlen afstand. Daarbij is de haven op loopafstand vanuit Kortgene en maar een kwartiertje met de auto vanuit Goes. Delta Marina is voor iedereen goed bereikbaar. Zelfs met het openbaar vervoer komt u gemakkelijk bij de haven.

    ERKENNINGEN EN DEELNAMES

    Naast deze erkeningen en deelnames zijn we met ons Service Center ook Volvo Penta Dealer. Als dealer van Volvo Penta bouwen we motoren in, onderhouden we ze en leveren we losse onderdelen voor uw Volvo Penta motor of aandrijving.