Zeil- en motorjacht verhuur

Een zeil- of motorjacht huren voor een vakantie op het water? Dat kan bij Waterfront! Zij hebben schepen welke gehuurd kunnen worden zonder vaarbewijs. In Nederland is het namelijk niet..

Schepenkring Jachtmakelaardij

Een jacht (ver)kopen? Bij Schepenkring jachtmakelaardij bent u van harte welkom voor het aanschaffen of verkopen van een jacht. Schepenkring jachtmakelaardij bevindt zich in onze haven.   Schepenkring jachtmakelaardij Jachtmakelaardij..

Sloepverhuur

Ontdek Zeeland vanaf het water Huur een sloep, Valk, Fox of Randmeer bij Sloep&Meer en kijk uw ogen uit. Over het Veerse Meer vaart u namelijk gemakkelijk van Kortgene naar..

Winterberging

Delta Marina biedt van 1 oktober tot 1 april winterberging. Dit kan op de wal of in een overdekte berging. Wanneer uw schip na 1 april op de wal blijft..

Schilderen en osmose

De schilderafdeling van Delta Marina is gespecialiseerd in schilder- en osmosebehandelingen. Uw boot is na een behandeling weer als nieuw. Na het schillen wordt het laminaat behandeld met de Hotvac..

Milieubewust werken

Binnen Delta Marina en ons Service Center is milieubewust werken erg belangrijk. Wij mogen namelijk niet voor niets de Blauwe vlag met Groene wimpel hijsen. Er wordt op verschillende manieren..

Servicebeurt & winterklaar

Dagelijks onderhouden wij motoren van diverse merken. Wilt u ook jaarlijks een kritische blik hebben op het belangrijkste onderdeel van uw schip? Dan bent u bij ons aan het juiste..

Klantgericht werken

Klantgericht werken staat bij ons hoog in het vaandel. Dit willen wij op verschillende manieren nastreven.  Zo voeren we de werkzaamheden zo snel mogelijk uit. Ook worden de werkzaamheden zo..

Inschrijven voor de nieuwsbrief

    Delta Marina Kortgene
    Overal vandaan goed bereikbaar

    Genieten van al het moois dat Delta Marina te bieden heeft? Dat gaat gemakkelijk. Wanneer u vanuit de haven wilt beginnen met varen, maar ook zeker wanneer u een mooie locatie zoekt om aan te meren. Rotterdam is op een afstand van 57 zeemijlen en Antwerpen ligt op 37 mijlen afstand. Daarbij is de haven op loopafstand vanuit Kortgene en maar een kwartiertje met de auto vanuit Goes. Delta Marina is voor iedereen goed bereikbaar. Zelfs met het openbaar vervoer komt u gemakkelijk bij de haven.

    ERKENNINGEN EN DEELNAMES

    Naast deze erkeningen en deelnames zijn we met ons Service Center ook Volvo Penta Dealer. Als dealer van Volvo Penta bouwen we motoren in, onderhouden we ze en leveren we losse onderdelen voor uw Volvo Penta motor of aandrijving.