Sloepverhuur

Ontdek Zeeland vanaf het water

Huur een sloep, Valk, Fox of Randmeer bij Sloep&Meer en kijk uw ogen uit. Over het Veerse Meer vaart u namelijk gemakkelijk van Kortgene naar bijvoorbeeld Veere en spot u in de tussentijd misschien wel wilde dieren. Bijvoorbeeld herten op de Haringvreter!

 

Sloepverhuur Valk, Fox of Randmeer

Een sloep, Valk, Fox of Randmeer huren? Voor een dagje, of misschien wel langer? Dat kan bij Sloep&Meer! U huurt hier een sloep en kunt hiermee direct genieten van de Zeeuwse wateren. Zo vaart u van Kortgene tot aan Veere van Wolphaartsdijk tot aan Kamperland. Dé manier om het water van Zeeland te verkennen dus!  Meer bijvoorbeeld aan op een van de vele eilandjes en ga daar picknicken,  of vaar naar Yerseke en geniet daar van Zeeuwse mosselen.

 

De vele eilandjes zijn net kleine paradijsjes om even uit te rusten of te gaan picknicken. Op bijna alle eilandjes zijn toiletten aanwezig. Aan de waterkant zie je regelmatig wilde paarden en runderen grazen en op sommige eilandjes spot je herten. Je kunt uiteraard ook heerlijk zwemmen in het Veerse Meer of krabbetjes vangen op de steigers.