Servicebeurt & winterklaar

Dagelijks onderhouden wij motoren van diverse merken. Wilt u ook jaarlijks een kritische blik hebben op het belangrijkste onderdeel van uw schip? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Goed onderhoud is essentieel in het belang van veilig en onbezorgd varen. Naast het reguliere onderhoud kunt u bij ons terecht voor storingen en winterklaar maken.

 

 

 

Dit kan zowel in ons goed geoutilleerde Service Center of op locatie. Wij beschikken over een servicewagen met alle benodigde gereedschappen, uitleesapperatuur en onderdelen.

Bij al onze werkzaamheden maken we gebruik van originele (motor)onderdelen en werken wij met kwalitatief hoogwaardige materialen.

 

 

De vakkundige en ervaren monteurs van Delta Marina onderhouden alle typen scheepsmotoren. Delta Marina is al meer dan 40 jaar dealer van Volvo Penta; maar heeft eveneens gedegen kennis van andere merken waaronder Yanmar, Vetus, Perkins, Cummins en Iveco.

 

Wilt u een afspraak inplannen, mail naar servicecenter@deltamarina.nl of bel +31 (0) 113-307 173

Inschrijven voor de nieuwsbrief

    Delta Marina Kortgene
    Overal vandaan goed bereikbaar

    Genieten van al het moois dat Delta Marina te bieden heeft? Dat gaat gemakkelijk. Wanneer u vanuit de haven wilt beginnen met varen, maar ook zeker wanneer u een mooie locatie zoekt om aan te meren. Rotterdam is op een afstand van 57 zeemijlen en Antwerpen ligt op 37 mijlen afstand. Daarbij is de haven op loopafstand vanuit Kortgene en maar een kwartiertje met de auto vanuit Goes. Delta Marina is voor iedereen goed bereikbaar. Zelfs met het openbaar vervoer komt u gemakkelijk bij de haven.

    ERKENNINGEN EN DEELNAMES

    Naast deze erkeningen en deelnames zijn we met ons Service Center ook Volvo Penta Dealer. Als dealer van Volvo Penta bouwen we motoren in, onderhouden we ze en leveren we losse onderdelen voor uw Volvo Penta motor of aandrijving.