Winterberging

Delta Marina biedt van 1 oktober tot 1 april winterberging. Dit kan op de wal of in een overdekte berging. Wanneer uw schip na 1 april op de wal blijft staan geldt het normale zomer staantarief. Het stallingsgeld is verschuldigd vanaf reservering, ongeacht de datum van uit het water halen. Wij kunnen schepen tot een maximaal gewicht van 16 ton op de wal plaatsen en hebben plaats voor 220 schepen. Ook is het mogelijk om 2 masters, catamaran en trimaran te hijsen. Boten met een staande mast kunnen ook bij ons worden gestald.

Inschrijven voor de nieuwsbrief

    Delta Marina Kortgene
    Overal vandaan goed bereikbaar

    Genieten van al het moois dat Delta Marina te bieden heeft? Dat gaat gemakkelijk. Wanneer u vanuit de haven wilt beginnen met varen, maar ook zeker wanneer u een mooie locatie zoekt om aan te meren. Rotterdam is op een afstand van 57 zeemijlen en Antwerpen ligt op 37 mijlen afstand. Daarbij is de haven op loopafstand vanuit Kortgene en maar een kwartiertje met de auto vanuit Goes. Delta Marina is voor iedereen goed bereikbaar. Zelfs met het openbaar vervoer komt u gemakkelijk bij de haven.

    ERKENNINGEN EN DEELNAMES

    Naast deze erkeningen en deelnames zijn we met ons Service Center ook Volvo Penta Dealer. Als dealer van Volvo Penta bouwen we motoren in, onderhouden we ze en leveren we losse onderdelen voor uw Volvo Penta motor of aandrijving.