Oosterscheldeweek

 

3 tot 10 september organiseert Nationaal Park Oosterschelde de jaarlijkse Oosterscheldeweek. Een week vol activiteiten in samenwerking met ondernemers, gastheren, terreinbeheerders, overheden en anderen. Door deze activiteiten kunt u dit prachtige gebied op allerlei manieren beleven en ontdekken.

 

 

Klik op de link voor alle informatie over de Oosterscheldeweek: https://www.np-oosterschelde.nl/

 

 

 

 

WEET WAT ER SPEELT

Er is van alles te beleven in en rond de Delta Marina. Dus of het nu gaat om nieuwsberichten, informatie of evenementen, we houden u graag op de hoogte!

Inschrijven voor de nieuwsbrief

    Delta Marina Kortgene
    Overal vandaan goed bereikbaar

    Genieten van al het moois dat Delta Marina te bieden heeft? Dat gaat gemakkelijk. Wanneer u vanuit de haven wilt beginnen met varen, maar ook zeker wanneer u een mooie locatie zoekt om aan te meren. Rotterdam is op een afstand van 57 zeemijlen en Antwerpen ligt op 37 mijlen afstand. Daarbij is de haven op loopafstand vanuit Kortgene en maar een kwartiertje met de auto vanuit Goes. Delta Marina is voor iedereen goed bereikbaar. Zelfs met het openbaar vervoer komt u gemakkelijk bij de haven.

    ERKENNINGEN EN DEELNAMES

    Naast deze erkeningen en deelnames zijn we met ons Service Center ook Volvo Penta Dealer. Als dealer van Volvo Penta bouwen we motoren in, onderhouden we ze en leveren we losse onderdelen voor uw Volvo Penta motor of aandrijving.