E-chopper huren

De E-chopper is de Tesla onder de elektrische scooters. Met de 1200 watt krachtige motor kan je 50 kilometer rijden. Een mooi rondje Zuid- of Noord-Beveland is dus prima te doen. Ook de oversteek met het pontje is geen enkel probleem.

Vraag de havenmeesters om een leuke route, of zet zelf  je telefoon in de houder en stippel je eigen route uit!

Een AM rijbewijs (voor de scooter) is wel verplicht. Verder gelden er dezelfde verkeersregels als op ‘normale’ scooters. Boek hem nu voor een ochtend, middag, of voor een hele dag!

 

Het huren van een E-chopper is jaarlijks mogelijk van 1 mei tot 1 oktober.

 


Inschrijven voor de nieuwsbrief

    Delta Marina Kortgene
    Overal vandaan goed bereikbaar

    Genieten van al het moois dat Delta Marina te bieden heeft? Dat gaat gemakkelijk. Wanneer u vanuit de haven wilt beginnen met varen, maar ook zeker wanneer u een mooie locatie zoekt om aan te meren. Rotterdam is op een afstand van 57 zeemijlen en Antwerpen ligt op 37 mijlen afstand. Daarbij is de haven op loopafstand vanuit Kortgene en maar een kwartiertje met de auto vanuit Goes. Delta Marina is voor iedereen goed bereikbaar. Zelfs met het openbaar vervoer komt u gemakkelijk bij de haven.

    ERKENNINGEN EN DEELNAMES

    Naast deze erkeningen en deelnames zijn we met ons Service Center ook Volvo Penta Dealer. Als dealer van Volvo Penta bouwen we motoren in, onderhouden we ze en leveren we losse onderdelen voor uw Volvo Penta motor of aandrijving.