E-bike huren

Ontdek de omgeving van Delta Marina op de E-bike. Gemakkelijk, leuk en toch milieubewust. Wist u dat deze E-bikes zelfs in Nederland ontworpen en geproduceerd worden.

 

Onze E-bikes zijn voorzien van 7 versnellingen en hebben een actieradius van circa 80 tot 90 kilometer. (afhankelijk van de fietsstijl)

De E-bikes gaan dus gemakkelijk hele dag mee. Hierdoor zijn plaatsen zoals Veere, Goes of Zierikzee eenvoudig te bereiken op de fiets.

 

E-bike huren

 

Het huren van een e-bike is jaarlijks mogelijk van 1 mei tot 1 oktober.

Inschrijven voor de nieuwsbrief

    Delta Marina Kortgene
    Overal vandaan goed bereikbaar

    Genieten van al het moois dat Delta Marina te bieden heeft? Dat gaat gemakkelijk. Wanneer u vanuit de haven wilt beginnen met varen, maar ook zeker wanneer u een mooie locatie zoekt om aan te meren. Rotterdam is op een afstand van 57 zeemijlen en Antwerpen ligt op 37 mijlen afstand. Daarbij is de haven op loopafstand vanuit Kortgene en maar een kwartiertje met de auto vanuit Goes. Delta Marina is voor iedereen goed bereikbaar. Zelfs met het openbaar vervoer komt u gemakkelijk bij de haven.

    ERKENNINGEN EN DEELNAMES

    Naast deze erkeningen en deelnames zijn we met ons Service Center ook Volvo Penta Dealer. Als dealer van Volvo Penta bouwen we motoren in, onderhouden we ze en leveren we losse onderdelen voor uw Volvo Penta motor of aandrijving.