We zijn begonnen! De start van de watervilla’s Kortgene

Wij zijn van start met de verkoop van 7 exclusieve watervilla’s.

 

De watervilla’s zijn ruim opgezet. Ze bieden ca. 132 m2 woonoppervlakte excl. terrassen. Een standaard villa is o.a. voorzien van een ruime woonkamer, 2 badkamers, 2 slaapkamers en 2 terrassen. Een 3e en 4e slaapkamer zijn eenvoudig te realiseren en is een meerwerk optie. De villa’s worden met duurzame en hoogwaardige materialen gebouwd en zijn zeer energiezuinig. Zo zijn er o.a. een warmtepomp, zonnepanelen en zijn er andere energiezuinige voorzieningen.

 

Ik wil hier contact over hebben!
Inschrijven voor de nieuwsbrief

    Delta Marina Kortgene
    Overal vandaan goed bereikbaar

    Genieten van al het moois dat Delta Marina te bieden heeft? Dat gaat gemakkelijk. Wanneer u vanuit de haven wilt beginnen met varen, maar ook zeker wanneer u een mooie locatie zoekt om aan te meren. Rotterdam is op een afstand van 57 zeemijlen en Antwerpen ligt op 37 mijlen afstand. Daarbij is de haven op loopafstand vanuit Kortgene en maar een kwartiertje met de auto vanuit Goes. Delta Marina is voor iedereen goed bereikbaar. Zelfs met het openbaar vervoer komt u gemakkelijk bij de haven.

    ERKENNINGEN EN DEELNAMES

    Naast deze erkeningen en deelnames zijn we met ons Service Center ook Volvo Penta Dealer. Als dealer van Volvo Penta bouwen we motoren in, onderhouden we ze en leveren we losse onderdelen voor uw Volvo Penta motor of aandrijving.