Sup board huren

Wil je een keertje met een sup het water op? Of heb je al wel sup-ervaring maar nog geen eigen supboard? Dan ben je bij Delta Marina aan het juiste adres.

Sinds deze zomer verhuren wij namelijk supboards waarmee jij lekker het water op kunt.

Genieten van het prachtige Veerse Meer of lekker peddelen in de haven. Een middagje of hele dag op een supboard is voor iedereen een leuke en ontspannende ervaring.

Je kan de supboard eenvoudig huren voor een dagdeel of voor een hele dag.

 

Sup-board huren

 

Het huren van een subboard is jaarlijks mogelijk van 1 mei tot 1 oktober.

Inschrijven voor de nieuwsbrief

    Delta Marina Kortgene
    Overal vandaan goed bereikbaar

    Genieten van al het moois dat Delta Marina te bieden heeft? Dat gaat gemakkelijk. Wanneer u vanuit de haven wilt beginnen met varen, maar ook zeker wanneer u een mooie locatie zoekt om aan te meren. Rotterdam is op een afstand van 57 zeemijlen en Antwerpen ligt op 37 mijlen afstand. Daarbij is de haven op loopafstand vanuit Kortgene en maar een kwartiertje met de auto vanuit Goes. Delta Marina is voor iedereen goed bereikbaar. Zelfs met het openbaar vervoer komt u gemakkelijk bij de haven.

    ERKENNINGEN EN DEELNAMES

    Naast deze erkeningen en deelnames zijn we met ons Service Center ook Volvo Penta Dealer. Als dealer van Volvo Penta bouwen we motoren in, onderhouden we ze en leveren we losse onderdelen voor uw Volvo Penta motor of aandrijving.