Webasto

Webasto

Wereldwijd zorgt Webasto voor optimaal comfort. De firma levert een compleet productassortiment op het gebied van verwarming, koeling, open daken en zonwerking voor de marine industrie. Daarnaast is Webasto ook specialist in verwarming en koeling voor campers, caravans en bedrijfswagens . Webasto zet zich tevens in voor nieuwe mobiliteit en ontwikkelt accu- en laadpaalsystemen.

Delta Marina is de dealer in Zeeland als het gaat om verwarmen en koelen van schepen. Sinds april 2021 is Delta Marina ook service punt voor campers, caravans en bedrijfswagens.

 

Meer weten over Webasto?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van Webasto? Of bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor uw bedrijfswagens? Kijk dan op de website van Webasto.

 

Webasto        Webasto bedrijfswagens

 

Interesse? Neem contact op met het service center. +31 (0) 113 307 173 of servicecenter@deltamarina.nl

Inschrijven voor de nieuwsbrief

    Delta Marina Kortgene
    Overal vandaan goed bereikbaar

    Genieten van al het moois dat Delta Marina te bieden heeft? Dat gaat gemakkelijk. Wanneer u vanuit de haven wilt beginnen met varen, maar ook zeker wanneer u een mooie locatie zoekt om aan te meren. Rotterdam is op een afstand van 57 zeemijlen en Antwerpen ligt op 37 mijlen afstand. Daarbij is de haven op loopafstand vanuit Kortgene en maar een kwartiertje met de auto vanuit Goes. Delta Marina is voor iedereen goed bereikbaar. Zelfs met het openbaar vervoer komt u gemakkelijk bij de haven.

    ERKENNINGEN EN DEELNAMES

    Naast deze erkeningen en deelnames zijn we met ons Service Center ook Volvo Penta Dealer. Als dealer van Volvo Penta bouwen we motoren in, onderhouden we ze en leveren we losse onderdelen voor uw Volvo Penta motor of aandrijving.