Aangescherpte maatregelen per 15 december 20

Premier Rutte had maandagavond 14 december een lastige mededeling.

 

We zijn weer in lockdown, tot 19 januari 2021.

 

Onze watersportwinkel is gesloten. Op het Service Center werken wij , met aanpassingen tot eind deze week door en de havenmeesters letten ook tijdens en na de kerstvakantie op de schepen.

Wilt u weten hoe het met uw schip gaat? Mail naar haven@deltamarina.nl of bel +31-(0) 113- 307 174 en dan kijken we een keertje extra en sturen we, indien gewenst, een foto van de boot. Het is dus niet noodzakelijk om langs te komen. Als team doen we dit graag voor onze gasten. We houden het toiletgebouw en de hekken gesloten, maar de looppoorten zijn te openen met uw havenpas.

 

Blijf gezond komende periode en ondanks alles een mooie kerst toegewenst.

Inschrijven voor de nieuwsbrief

    Delta Marina Kortgene
    Overal vandaan goed bereikbaar

    Genieten van al het moois dat Delta Marina te bieden heeft? Dat gaat gemakkelijk. Wanneer u vanuit de haven wilt beginnen met varen, maar ook zeker wanneer u een mooie locatie zoekt om aan te meren. Rotterdam is op een afstand van 57 zeemijlen en Antwerpen ligt op 37 mijlen afstand. Daarbij is de haven op loopafstand vanuit Kortgene en maar een kwartiertje met de auto vanuit Goes. Delta Marina is voor iedereen goed bereikbaar. Zelfs met het openbaar vervoer komt u gemakkelijk bij de haven.

    ERKENNINGEN EN DEELNAMES

    Naast deze erkeningen en deelnames zijn we met ons Service Center ook Volvo Penta Dealer. Als dealer van Volvo Penta bouwen we motoren in, onderhouden we ze en leveren we losse onderdelen voor uw Volvo Penta motor of aandrijving.