Delta Marina heeft nieuwe directeur 4 januari 2021

Monica de Vast (47) is met ingang van 1 januari jl. verantwoordelijk voor de aansturing van zowel de jachthaven, de watersportwinkel en het service center van Delta Marina (Kortgene), gelegen aan het Veerse Meer. Ad Geelhoed, droeg eind 2020 de fakkel over.

 

Na het afronden van haar opleiding Vrijetijdskunde vervulde Monica diverse functies bij jachthaven gerelateerde bedrijven. Voordat zij de overstap maakte naar Delta Marina was zij in dienst van de branchevereniging Hiswa-Recron.

Monica over haar aanstelling: “Ik heb Delta Marina leren kennen als een heerlijk Zeeuwse gastvrije jachthaven met unieke dienstverlening. Het is een jachthaven waar je niet alleen je boot afmeert, maar ook geniet van de locatie dichtbij het levendige stadje Kortgene en de Zandkreeksluis als verbinding naar de Oosterschelde, de bedrijfsgeschiedenis, de faciliteiten op de jachthaven booteigenaren te kunnen ontzorgen, een heerlijke keuken met een fantastisch panorama uitzicht over het Veerse Meer. Het is bovendien een jachthaven met volop kansen en mogelijkheden. We zijn reeds een verrassende plek voor gasten van jong tot oud, en na de coronacrisis misschien nog wel meer. Aan ons de uitdaging om onze gast de hoogst mogelijke kwaliteit in contact, gastvrijheid en aanbod van diensten en producten te bieden. Een heerlijke uitdaging!”.

 

Scarlett Kwekkeboom-Janse, lid als Raad van Commissarissen over de benoeming: “Met Monica halen we een ervaren, vakkundige en gepassioneerde directeur in huis. We verwachten met haar het hoge serviceniveau, de persoonlijke sfeer en gastvrijheid van Delta Marina te continueren én op een innovatieve manier verder uit te bouwen.”

 

Monica volgt Ad Geelhoed op, Ad is ruim 43 jaar verbonden geweest aan Delta Marina. Ooit begonnen op de administratie en uiteindelijk zijn carrière afgesloten als directeur. Nu gaat Ad, samen met zijn vrouw Paola, genieten van zijn vervroegd pensioen.

Inschrijven voor de nieuwsbrief

    Delta Marina Kortgene
    Overal vandaan goed bereikbaar

    Genieten van al het moois dat Delta Marina te bieden heeft? Dat gaat gemakkelijk. Wanneer u vanuit de haven wilt beginnen met varen, maar ook zeker wanneer u een mooie locatie zoekt om aan te meren. Rotterdam is op een afstand van 57 zeemijlen en Antwerpen ligt op 37 mijlen afstand. Daarbij is de haven op loopafstand vanuit Kortgene en maar een kwartiertje met de auto vanuit Goes. Delta Marina is voor iedereen goed bereikbaar. Zelfs met het openbaar vervoer komt u gemakkelijk bij de haven.

    ERKENNINGEN EN DEELNAMES

    Naast deze erkeningen en deelnames zijn we met ons Service Center ook Volvo Penta Dealer. Als dealer van Volvo Penta bouwen we motoren in, onderhouden we ze en leveren we losse onderdelen voor uw Volvo Penta motor of aandrijving.