Demodag van Flexima Matrassen bij Delta Marina in Kortgene

Heeft u de (stille) wens om uitgerust wakker te worden aan boord? Ga dan zaterdag 11 september naar de instore demonstratie van Flexima Matrassen bij Delta Marina (Veerse Meer – Kortgene).

Vanaf 1 september zou Flexima Matrassen de bezoekers van de Hiswa te Water de kans geven om de innovatieve matrassen voor aan boord uit te proberen. Met het annuleren van de beurs, kwam ook deze mogelijkheid tot ‘proefliggen’ te vervallen. Nu is er een alternatief.

Op zaterdag 11 september biedt Delta Marina in Kortgene geïnteresseerden alsnog de kans om de kwaliteiten van deze bijzondere matrassen zelf te ervaren.

Matrassen voor aan boord

De experts van Flexima Matrassen leggen het belang van een goed matras uit: “Aan een bootmatras moeten bijzondere eisen worden gesteld. Dit met betrekking tot bijvoorbeeld de ruimte en vochtigheid. Het matras dient op maat gemaakt te worden, de omgeving kent grote temperatuurverschillen en er is een vochtig milieu aan boord.”

Bootmatrassen op maat

De ruimte aan boord is meestal niet zo groot. Dit betekent dat Flexima Matrassen ook niet gemakkelijk een lattenbodem kan plaatsen, zonder dat dit ten koste gaat van de ruimte voor een goed matras. “Ook is een lattenbodem vaak onhandig in verband met de luiken eronder,” aldus de experts.

Een goed matras heeft bovendien ook vering en ventilatie nodig. De Flexima-matrassen zijn juist voor dit soort condities ontworpen.

Gratis demodag

Om deze en ook andere kenmerken van de Flexima Matrassen toe te lichten is er op zaterdag 11 september een instore demonstratie in de watersportwinkel van Delta Marina van 10.00 tot 16.00. Hier krijgen belangstellenden vakkundig advies en bestaat er de mogelijkheid om proef te liggen. Dit kan op verschillende hardheden en al dan niet in combinatie met de fameuze Flexima SoftTopper.

Delta Marina aan de Veerdam 3 in Kortgene is centraal in Zeeland gelegen, goed bereikbaar vanaf het water en de weg. Parkeren is gratis.

Inschrijven voor de nieuwsbrief

    Delta Marina Kortgene
    Overal vandaan goed bereikbaar

    Genieten van al het moois dat Delta Marina te bieden heeft? Dat gaat gemakkelijk. Wanneer u vanuit de haven wilt beginnen met varen, maar ook zeker wanneer u een mooie locatie zoekt om aan te meren. Rotterdam is op een afstand van 57 zeemijlen en Antwerpen ligt op 37 mijlen afstand. Daarbij is de haven op loopafstand vanuit Kortgene en maar een kwartiertje met de auto vanuit Goes. Delta Marina is voor iedereen goed bereikbaar. Zelfs met het openbaar vervoer komt u gemakkelijk bij de haven.

    ERKENNINGEN EN DEELNAMES

    Naast deze erkeningen en deelnames zijn we met ons Service Center ook Volvo Penta Dealer. Als dealer van Volvo Penta bouwen we motoren in, onderhouden we ze en leveren we losse onderdelen voor uw Volvo Penta motor of aandrijving.