Ligplaats reserveren

Opzoek naar een mooie ligplaats? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze jachthaven is prachtig gelegen aan het Veerse Meer. De jachthaven heeft ruim 700 ligplaatsen die verdeeld zijn in twee havenkommen: de ‘Grote Haven’ en de ‘Binnenhaven’. Door de gunstige ligging van onze haven zijn de ligplaatsen beschut tijdens zware weersomstandigheden.

 

Voor onze ligplaatshouders gaan we graag een stap verder. Wij bieden u extra voordelen om uw verblijf bij Delta Marina zo optimaal mogelijk te maken:

 • Een allround haventeam om u onbezorgd te laten genieten.
 • Voordelig tarief voor winterstalling bij Delta Marina.
 • 2% korting op het liggeld, als u de factuur van uw ligplaats voldoet voor 1 februari
 • Korting op overnachtingen in andere (Europese) havens die net als Delta Marina aangesloten zijn bij Seven Sisters, Trans Europe Marinas en Gouden Anker Havens
 • Gereduceerd entreetarief voor de binnen- en buitenspeeltuin bij onze buren Camping en Villapark de Paardenkreek
 • Diverse activiteiten voor ligplaatshouders georganiseerd door de Delta Marina Social Club (DMSC)

Maar ook passanten zien we graag in onze haven. Passanten kunnen terecht aan onze passantensteiger. Als deze steiger te vol is zijn er vaak nog boxen vrij. Passantenplaatsen zijn ook beschikbaar voor een langere periode. Bezoek u onze haven voor het eerst? Onze havenmeesters leiden u graag rond. U kunt ze bereiken op kanaal 31 of via +31 (0) 113 – 30  71 74

 

Delta Marina is een echte familiehaven die van alle gemakken is voorzien. Het service center voor onderhoud, een watersportwinkel, restaurant ’t Veeruus, Schepenkring Kortgene, Sloep&Meer en Waterfront Jachtcharter. Op de haven zijn verschillende speeltuinen voor de kinderen. Daarnaast is er in de binnenhaven een waterglijbaan.

Inschrijven voor de nieuwsbrief

  Delta Marina Kortgene
  Overal vandaan goed bereikbaar

  Genieten van al het moois dat Delta Marina te bieden heeft? Dat gaat gemakkelijk. Wanneer u vanuit de haven wilt beginnen met varen, maar ook zeker wanneer u een mooie locatie zoekt om aan te meren. Rotterdam is op een afstand van 57 zeemijlen en Antwerpen ligt op 37 mijlen afstand. Daarbij is de haven op loopafstand vanuit Kortgene en maar een kwartiertje met de auto vanuit Goes. Delta Marina is voor iedereen goed bereikbaar. Zelfs met het openbaar vervoer komt u gemakkelijk bij de haven.

  ERKENNINGEN EN DEELNAMES