Nieuw: Supfietsen

Delta Marina start per zaterdag 17 juli met de verhuur van supfietsen.

 

De afgelopen jaren is het fenomeen suppen – het staand paddelen op het water – steeds populairder geworden. Waar gewoon suppen met een supboard en peddel nog best intensief kan zijn, is deze nieuwe fietsende variant een stuk minder uitputtend. Daarbij biedt de fietssup extra stabiliteit; omvallen komt veel minder voor. In het buitenland is de fietssup vooral bekend als gadget voor de jetset. In Nederland is het juist een laagdrempeligere manier om de watersport te leren kennen. Of als afwisseling voor het varen met de boot.

Entertainment en comfort
Delta Marina aan het prachtige Veerse Meer biedt al ruim vijftig jaar een uitvalsbasis voor iedereen die wil genieten op en aan het water. Door de vele faciliteiten op de jachthaven kunnen booteigenaren rekenen op volledige ontzorging. “Gastvrijheid, comfort en een hoog serviceniveau staan hier hoog in het vaandel. Bij Delta Marina is er altijd iets te beleven,” aldus de enthousiaste directrice Monica de Vast. Al enkele jaren kunnen bezoekers en ligplaatshouders van de haven e-choppers huren. De nieuwe fietssups van Red Shark Bike zijn hier een mooie aanvulling op. In totaal zijn er vanaf 17 juli vier fietssups beschikbaar.

Inschrijven voor de nieuwsbrief

    Delta Marina Kortgene
    Overal vandaan goed bereikbaar

    Genieten van al het moois dat Delta Marina te bieden heeft? Dat gaat gemakkelijk. Wanneer u vanuit de haven wilt beginnen met varen, maar ook zeker wanneer u een mooie locatie zoekt om aan te meren. Rotterdam is op een afstand van 57 zeemijlen en Antwerpen ligt op 37 mijlen afstand. Daarbij is de haven op loopafstand vanuit Kortgene en maar een kwartiertje met de auto vanuit Goes. Delta Marina is voor iedereen goed bereikbaar. Zelfs met het openbaar vervoer komt u gemakkelijk bij de haven.

    ERKENNINGEN EN DEELNAMES

    Naast deze erkeningen en deelnames zijn we met ons Service Center ook Volvo Penta Dealer. Als dealer van Volvo Penta bouwen we motoren in, onderhouden we ze en leveren we losse onderdelen voor uw Volvo Penta motor of aandrijving.