Webasto najaarsactie bootverwarming

Profiteer van de tijdelijke actieprijzen en bespaar tot € 500,-!

Verleng uw vaarseizoen door uw boot te voorzien van comfortabele luchtverwarming. De luchtverwarmers van Webasto genereren binnen korte tijd een behaaglijke warmte op uw boot. De verschillende warmeluchtuitlaten garanderen uitstekende ontvochtiging op het schip. U kunt ook dit najaar profiteren van een aantrekkelijke korting op een van de geselecteerde AirTop luchtverwarmers met MultiControl bedieningselement.

 

Profiteer nu met een van de volgende producten:

Air Top 2000 STC 12V Marine MC: van € 1819,- voor € 1419,-
Air Top Evo 40D 12V Marine MC: van € 2205,- voor € 1755-
Air Top Evo 55D 12V Marine MC: van € 2572,- voor € 2072,-

Hiermee heeft u een voordeel van maximaal € 500,-!

 

De actie is geldig van 1-09-2022 t/m 31-12-2022.

Inschrijven voor de nieuwsbrief

    Delta Marina Kortgene
    Overal vandaan goed bereikbaar

    Genieten van al het moois dat Delta Marina te bieden heeft? Dat gaat gemakkelijk. Wanneer u vanuit de haven wilt beginnen met varen, maar ook zeker wanneer u een mooie locatie zoekt om aan te meren. Rotterdam is op een afstand van 57 zeemijlen en Antwerpen ligt op 37 mijlen afstand. Daarbij is de haven op loopafstand vanuit Kortgene en maar een kwartiertje met de auto vanuit Goes. Delta Marina is voor iedereen goed bereikbaar. Zelfs met het openbaar vervoer komt u gemakkelijk bij de haven.

    ERKENNINGEN EN DEELNAMES

    Naast deze erkeningen en deelnames zijn we met ons Service Center ook Volvo Penta Dealer. Als dealer van Volvo Penta bouwen we motoren in, onderhouden we ze en leveren we losse onderdelen voor uw Volvo Penta motor of aandrijving.