Vrijdag 4 december geen internet

Binnenkort wordt het digitale netwerk in de buurt vernieuwd. De werkzaamheden vinden plaats op vrijdag 4 december tussen 07.00 en 15.00 uur. 

Apparatuur wordt dan volledig vernieuwd en daarvoor moeten de kabelverbindingen worden onderbroken. De werkzaamheden starten vanaf 07.00 uur ’s ochtends, zodat u vanaf 15.00 uur ’s middags weer kunt internetten, tv kijken en bellen via het Delta netwerk. Als de werkzaamheden het toelaten heeft u al vóór 15.00 uur weer verbinding.

Lees hier meer

Inschrijven voor de nieuwsbrief

    Delta Marina Kortgene
    Overal vandaan goed bereikbaar

    Genieten van al het moois dat Delta Marina te bieden heeft? Dat gaat gemakkelijk. Wanneer u vanuit de haven wilt beginnen met varen, maar ook zeker wanneer u een mooie locatie zoekt om aan te meren. Rotterdam is op een afstand van 57 zeemijlen en Antwerpen ligt op 37 mijlen afstand. Daarbij is de haven op loopafstand vanuit Kortgene en maar een kwartiertje met de auto vanuit Goes. Delta Marina is voor iedereen goed bereikbaar. Zelfs met het openbaar vervoer komt u gemakkelijk bij de haven.

    ERKENNINGEN EN DEELNAMES

    Naast deze erkeningen en deelnames zijn we met ons Service Center ook Volvo Penta Dealer. Als dealer van Volvo Penta bouwen we motoren in, onderhouden we ze en leveren we losse onderdelen voor uw Volvo Penta motor of aandrijving.